Jogos lenne ha kiraknának egy ilyen alakot az egyetem épületéből?
Figyelt kérdés
Aki amúgy nem jár oda de bemegy, mászkál a folyosókon és nézelődik, vagy leül egy padra hallgatók közé a folyosón és nézegeti őket, meg azokat akik elmennek a folyosón. Ha belekötne ebbe a biztonsági őr az jogos lenne?2023. febr. 7. 06:25
2/10 anonim válasza:
Mivel zavarhatja az ott lévőket ezért jogos lenne!
3/10 anonim válasza:
Nem egy középkorú, golyó fejű pasas? Ránézel, látszik rajta, hogy nincs vele minden rendben.
Ismerek - vagyis tudom ki ő - egy ilyen pasast.
Nem épelméjű és nem dolgozott sosem. Ezt csinálja egész nap, hogy bemegy iskolákba meg ide - oda utazgat.
Van, hogy idősekkel beszélget. Amúgy, ártalmatlan, csak bizarr figura.
4/10 anonim válasza:
Akkor ez olyan fickó lehet, mint anno a Füttyös Gyuri volt.
5/10 anonim válasza:
Az egyetemi előadások pl teljesen nyitottak. Mindenki részt vehet rajtuk. Bárki járkálhat az egyetemi épületekben. Én elég gyakran járok vissza az egyetemre, ahova jártam, senki nem köt belém. Más egyetemeken is voltam már
6/10 anonim válasza:
Jogos lenne, ha kitessékelnék, - mert ha nem tanul vagy tanít, intézethez kötődő tudományos munkát, ill. nem háttérmunkákat (takarítás, fűtés, karbantartás) végez, akkor semmi keresnivalója az intézményben.
7/10 anonim válasza:
Az egyetem nyitott intézmény. Nálunk nem, mert itt a tudás függetlenség, a független ember meg ellenség. De úgy kell elképzelni az egyetemet, mint egy könyvtárat, ahova be lehet menni kivülállóként.
8/10 anonim válasza:
Szerintem jogos lenne...Ugye nem te vagy ez az alak?
9/10 anonim válasza:
#6 Ez nem igaz! Az egyetemi előadások teljesen nyilvánosak, bárki beülhet rájuk (már persze ha tudja, mikor vannak, meg az órát nyilván nem zavarhatja stb.)
Ugyanakkor szerintem ha nem valami okkal van (de ismétlem, az ok lehet az is, hogy előadásra akar külsősként beülni), a hallgatókat pedig zavarja a viselkedésével, akkor jogos lenne kirakni.
10/10 anonim válasza:
Itt még olyan személy is volt az egyetemen a szakom intézetébe (DE) folyamatosan bejárt, de már zaklatásig fajult az ügy. Amikor egy tanár rendőrt hívott azt mondták, hogy nem folyik vér, nem mennek ki, majd akkor hívjuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!