Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Előfordult a ti iskolátokban...

Előfordult a ti iskolátokban ilyen?

Figyelt kérdés
A tanárok a végzős diákokkal javítatták ki alsóbb évesek dolgozatait, helyenként az osztály és a tanárok is megjegyzéseket tettek.

2023. febr. 6. 14:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hááááát, szerintem az általános iskolai tanulmányauim alatt (2000-2008 között) párszor előfordult, hogy a tanárok ügyesebb/megbízhatóbb diákoknak adtak pár dolgozatot és megoldókulcsot, aztán mondjuk másodikasok matekdogáit javítottuk, de rendszer nem volt belőle.

Egészen eddig amúgy eszembe sem jutott, hogy ezen bárki problémázna, vagy bárki magára venné. Túl sokat nem jelentett a kamaszodó Elemérnek az, hogy a 7 éves Karcsika nem oszt olyan ügyesen és csak négyes lett a dolgozata.

2023. febr. 7. 00:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Nálunk sem volt ilyen.

De olyan igen, amit a nyolcas írt, hogy egymásét javítottuk ki.

2023. febr. 10. 11:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt ilyen. Engem sem zavarna, ha ez azt jelentené, hogy nem márciusban látom viszont a novemberben megírt dolgozatomat, mert állítólag addig nem ért rá a tanár a javításra.
2023. febr. 14. 13:34
 14/14 NTBS ***** válasza:
Nem hallottam még ilyenről.
2023. febr. 15. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!