Mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
Mikor gyakorlat van a sulimban előtte mindig megy a hasam,és nem merek elindulni,mert félek mivan ha ott jön rám. Múltkor nekem állt az oktató hogy miért nem járok gyakorlatra,nem tudom mit tegyek hogy mondjam el? De valószínű ideg alapon megy mert csak akkor megy.2023. febr. 6. 06:24
11/16 anonim válasza:
Az incidens okozta traumát kell feloldani pszichológus segítségével, akivel stratégiai megoldást kell találnod, hogy ne parázz gyakszi előtt/gyakszin.
A baj múló álllapot. Nézd a jövődet, hogy szeretnéd-e azt a tevékenységet végezni, amit a gyakszi ad? Ha igen, akkor rendezned kell magadat, mert a jövődet teszed így tönkre. Ha nem megy, akkor suliváltás.
13/16 A kérdező kommentje:
13:Igen gondolkodtam pszichológuson.
14: Rohadt vicces vagy,remélem egyszer te is átérzed amit egyesek.
2023. febr. 6. 18:35
14/16 anonim válasza:
Komolyan kérdeztem, ezek szerint betalált
15/16 A kérdező kommentje:
Van baj nálad nem kevés.
2023. febr. 6. 18:43
16/16 anonim válasza:
Széntabletta,idegesség/szorongás elleni tea és nyugtasd magad az sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!