Mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
Mikor gyakorlat van a sulimban előtte mindig megy a hasam,és nem merek elindulni,mert félek mivan ha ott jön rám. Múltkor nekem állt az oktató hogy miért nem járok gyakorlatra,nem tudom mit tegyek hogy mondjam el? De valószínű ideg alapon megy mert csak akkor megy.2023. febr. 6. 06:24
2/16 anonim válasza:
Szorongásos panasszal fordulj pszichiáterhez. Valószínűleg fel fog írni valamilyen gyógyszert, amivel megoldódik a problémád.
4/16 anonim válasza:
Lteznek szorongás elleni, nyugtató hatású (gyógy)teakeverékek. Inkább ezekkel kísérleteznék, mint erős gyógyszerrel.
5/16 anonim válasza:
Régen volt gyakorlaton olyan gyerek aki összepisálta magát ha a lánghegesztő visszadurrant🤣
6/16 anonim válasza:
Tehát még egyszer sem voltál? Ez így februárban keménynek hangzik...
Menj el egyszer és rájössz, hogy különösebb félnivalód nincs tőle. És utána már nem is lesz görcsöd tőle.
Bár tény, hog yjól megnehezítetted a dolgodat, hsizen vszeg nem kis lemaradásod van..
7/16 A kérdező kommentje:
Nem,egész félévben jártam,csak 2 gyakorlati órát nem voltam,egész félévbe hiányoztam volna már nem is lennék ott dehogy. Csak történt egy kisebb incidens még nem olyan régen és azóta görcsölök a gyakszitól.
2023. febr. 6. 11:46
9/16 A kérdező kommentje:
Az mindegy
2023. febr. 6. 11:57
10/16 anonim válasza:
Pont az a nem mindegy, hogy kérsz segítséget ha nem mondod el a problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!