Mi a véleményetek erről a tanárról?
Figyelt kérdés
A sulinkban tanít kémiát meg vmit és állandóan inget visel nyakkendővel meg a laboros köpenyét. Olyan beleéléssel magyarázza a kémiát, még ha senkit se érdekel, h az hihetetlen. Ha aztán netán mégis vki kérdez egy témával kapcsolatban, akkor 20 percig is képes arról magyarázni tök érdekes dolgokat, néha arról is, h miket tanult még az egyetemen. Nem értem ha vki ennyire szereti és érti a kémiát, minek megy el egy középsuliba tanárnak?2023. febr. 4. 21:05
11/13 anonim válasza:
Én úgy is örültem volna egy ilyen tanárnak, hogy utáltam a kémiát. Az egyetlen tárgy volt, amiből ténylegesen rossz voltam. Egy jó, vidám, motiváló tanár talán kicsit meg tudta volna velem szerettetni a tárgyat. Volt picit hasonló tanárom másik tantárgyból, igaz ő sajnos "meg volt áldva" egy olyan osztállyal, ahol senkit nem érdekelt, amit tanított, úgyhogy általában feladta a próbálkozást. De néha azért kijött belőle, mennyire imádja az egészet, úgyhogy bár tényleg nem különösebben érdekelt, amit mondott, szinte öröm volt hallgatni, hogy ennyire szereti, amit csinál.
12/13 anonim válasza:
Remek tanár lehet, bár nekünk is ilyen lett volna...
13/13 anonim válasza:
Nekünk egy polihisztor kémia tanárunk volt a középiskolában. Általában mi is bedobtunk egy témát, ha nem volt kedvünk kémiázni. Egész órán tudott beszélni róla.Nagyon klassz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!