3 hónap alatt fel lehet készülni az érettségire? mert jelenleg xart se tudok, csoda hogy átmentem félévkor mindenből
Az érettségire nem kell készülni....
Ez nem egy vers, amit meg kell tanulj. Ha bejársz az órákra, szinte lehetetlen kettesnél rosszabbat kapni. Ha figyelsz is, akkor 3as.
Nekem történelem a legnagyobb ellenségem. Csak 11ben és 12ben volt "imsétlés"em, előtte kihagytam rengeteget, mert estin raktam le. Az érettségin csak a kis kifejtőset irtam meg. Azt gondoltam ezt rábasztam. Majdnem hármas lett.., konkrétan egy nagyon erős kettes.
Lehetetlen elkúrni... Matekot néztem.., szerintem egy 8 éves megcsinálja kettesre ha egyetlen egyszer elmagyarázod neki azokat a "feladatokat", de hát legyünk őszinték.. az első mennyi? 12 "feladat", csak egy kérdez felelek, hogy mindenkinek meg legyen a kettes.
Aki készül érettségire, az magától és a szeretteitől veszi el az időt, ok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!