Tegnap tették fel a fogszabályzót és félek hétfőn bemenni az osztályba, kicsúfolhatnak ezért, elitélhetnek, vagy nevetség tárgyává tehetnek? Megvan rá az okuk ezért, vagy ne féljek?
Bárki elítélhet bármiért. Nem szép dolog, de ez van.
Nálunk az iskolában mindenki csesztette azokat a tanulókat, akik fogszabályzót viseltek, ezért én csak éjszakai fogszabályzót voltam hajlandó használni, amiben nem látott a családomon kívül senki.
Nálunk, még mikor régen középsulis voltam, jópár embernek volt és senkit se érdekelte.
Ha valaki utállni akar akkor így is úgy is meg fogja találni a módját hogy utálljon. Ha meg normális viszonyba vagy az osztálytársaiddal akkor nem hiszem hogy bárkit is érdekelne
Szerintem ma kifejezetten trendinek számít, nálunk olyan is csináltatott sztem akinek alig volt rá indoka, mert XY énekesnek is volt.
A szemüveg is ilyen. Utálod, aztán valakinek olyan jól áll, hogy le sem venné magáról
Az tökmindegy, hogy van-e rá okuk. A legtöbbször ez ok nélkül is ugyanúgy megy. Sokszor nem is attól függ, hogy ciki-e a fogszabi vagy szemüveg maga, hanem hogy az ember aki hordja, alapból kedvelt-e.
A lúzer hátsópados gyereket úgyis bsztatni fogják vele, a nagypofájú menő gazdaggyereknek meg szexepil lesz, hogy a 14éves csajok összepisilik magukat hogy milyen cuki Benőke a fogszabijával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!