Szerintetek ez nem nevetséges?
Aki a kicsit nem becsüli...
De most komolyan. Nem lettek volna kötelesek. Mégis szántak rá valamennyit, inkább gesztus értékkel. És te telibe lenézed? Neked se adnék semmit szívesen, az tuti.
De biztos én vagyok a bolond, hogy ha bármit is kapok _ingyen_, akkor annak őszintén örülök. Legyen az akár csak egy 20ftos gagyi toll.
Azért elég bunkó vagy, azt ám a saját zsebéből fizette a tanárod.
Nagyon kedves ofőtök van, hogy gondolt rátok, bár ilyen hálátlan embereknek talán kár volt.
A nevetséges a te reakciód.
18/L
Már nem azért, de gondolom tanulni vagytok ott, nem ajándékokat bezsebelni...Még ennyit SE kellett volna adnia. Ez gondolom pusztán egy kedves gesztus volt, amit a normális emberek megköszönnek, nem háborognak miatta...
Amúgy meg képzeld el, én 2 db 1-1 éves okj-n tanultam és egyik esetben sem mi kaptunk ajándékocskákat, hanem nekünk kellett osztálypénzből vennünk nyomtatópapírt, írólapot, mm-papírt, papírtörlőt, krétát, stb., hogy legyen mire dogát iratniuk a tanároknak, ill. legyen mit használni gyakorlaton/elméleti órán...Ja és most dobni fogsz még egy hátast: MI vettünk az ofőnknek meg a tanárainknak, ill. a vizsgabizottságnak apróbb ajándékokat, amiket év végén odaadtunk nekik, nem pedig fordítva..
Hol élsz te, most komolyan?...
21l
Ez kedves dolog. Már csak azért is, mert sokan elfelejtenek papírt, tollat hozni az első órára, és a sok tudnivalót így fel lehet jegyezni. Mellesleg azért kicsi a füzet, mert úgy gondolják, nem lesz annyi írnivaló, csak épp a fontosak.
Hát ilyen a magyar átlagember, semminek nem tud örülni.
Szerintem te vagy nevetséges.
Ennyit se érdemelsz.
Gondolj bele; ha nagy füzetet vett volna, akkor a kérdés az lenne, hogy egy nagy füzetett vett, amiből meg amúgy is van hatszáz a diákoknak meg nem is egy nagy kiadás; nem nevetséges, hogy ilyen smucig.
A szándék itt a lényeg, ahogy írták feljebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!