Miért igénytelen az osztálytársam?
Van egy osztálytársam aki 3 naponta fürdik és 2 naponta mos fogat és 2 hetente hajat. Mondanos sem kell elég büdi. Emellett renszeresen jön felemás zokniba iskolába vagy éppen kifordított pólóba/nadrágba. Az övét se fűzi be rendesen és folyton maszatos a szája.
Tudni kell róra h diszes és felmentése van matekból de akkor is....
Van köze a kettőnek egymáshoz?
Miért csinálja ezt?
Normális h emiatt kiröhögjük?
10. Hát azért ez nem így van. Hiába jár az egész osztály tiszta ruhában és mosakszik minden nap, az az egy ember nem fog ezek szerint példát venni az osztályról.
A kiröhögés meg természtes ebben a korban, a tinik már csak ilyenek. Itt még csak nem is lehet rájuk haragudni, mert aki tehetne magáért és lehetne igényesebb, azt joggal röhögik ki. A kiröhögés még többet segíthet itt, mint a példamutatás, hátha észbe kap, hogy hülyét csinál magából mások előtt az igénytelenségével.
Én is volt h vállalhatatlan hajjal mentem suliba még régebben. Nekem az segített h a többiek kicsúfoltak és röhögtek h mossak már hajat. Azóta hetente 2× mosok hajat. Én azért erre a szinte nem jutottam el h ne fürödjek minden nap meg felemás zokniba menjek suliba csak éppen heti egyszer mostam hajat.
Tehát igazad van kedves utolsó.
16. Ahogy az első írta, ha jól értem, ennek is valahol ott lehet a gyökere, hogy diszes.
De szerintem nem függ össze. A szülei igénytelenek, hogy nem nevelik meg, hogy mosakodni kell. A disz pedig nem hiszem, hogy a szülei igénytelenségének az oka.
De lehet olyan mentális rendellenessége, ami miatt diszes és hanyag is, gondolom. Ehhez őt kéne ismerni és orvosi véleményt kéne krni róla.
Van róla orvosi vélemény. Elvileg sak diszes de gyakorlatilag sztm más baja is van. A szülei tiszták meg minden csak ő ilyen.
Amúgy meg szinte biztos h nem a disz az oka mert van más diszes gyerek is a suliba eggyik se ilyen sőt még van egy diszes tanár is az se ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!