3-as átlaggal mennyire nehéz bekerülni egyetemre?
Ha tanulási nehézségeid vannak, akkor minek akarsz egyetemre menni, ahol nagy valószínűséggel fél után bukta lesz neked minden tárgyból? Fizetősre mehetsz, de annak így semmi értelme, hogy ilyen problémád van.
Legyél rendszergazda, fejleszd tovább magad ezirányba, ha tudod.
Sok sikert!
Amenyire emékszem, vagy a tanulmányi átlagod számít vagy az érettségin a 2 legjobb eredményt duplázzák és így számítják a pontokat. A rendszer meg automatikusan választja ki hogy melyik a jobb.
Én nem megyek neked, mert hármas az átlagod. Őszintén szólva nekem 9. osztályban még csak 3 négyesem volt, a többi ötös, utána az évek alatt ez leromlott, több lett a négyes, már került hármas is a bizonyítványomba, stb.
Én nagyon hamar rájöttem, hogy mihez akarok kezdeni felnőttként és arra a tantárgyra figyeltem. Pl mivel nem kellett az irodalom, ezért nem tanultam szét rá az agyam, de próbáltam azért olyant produkálni, hogy ne csak átcsússzak minden félévkor.
Rengeteg tárgy volt, rengeteg dolgozat, nem tudtam volna mindenből színötöst kapni, felesleges is lett volna úgy bemagolnom mindent, hogy nem lesz belőle hasznom, mert a rengeteg tananyag nem marad meg étizedekig a fejemben, ezért tényleg csak arra figyeltem ami a fontos volt.
Nyilván nem fogom tudni elszavalni az Egykatona éneket vagy egy másodfokú egyenlettel foglalkozni, de a munkám nem is követeli meg ezeket, és abban ami kell a munkámhoz jó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!