Mit jelent a "Nyui" becenév?
Figyelt kérdés
Épp beszélgettem szüleimmel a középiskolai évekről és eszembe jutott, hogy mennyit bántottak szavakkal, mennyit szívattak mindenféle elmebeteg csínnyel, stb. Az egyik a millió közül, hogy az első naptól kezdve Nyuinak hívtak és onnantól kezdve sosem voltak hajlandóak a normális nevemen hívni. 3 éven keresztül nem tudtam belőlük kiszedni, hogy ez mit jelent. Szerintetek, ha tippelnetek kéne, mit jelenthetett? A vezeték/keresztnevemhez semmi köze, nem rövidítés és nem fikázása, nem is hasonlít erre, ezt amúgy sikerült kitudakolnom egyedül. Akkoriban 110 kilós, szőrős srác voltam, úgyhogy a nyúlhoz vagy cuki állathoz nem tudnám hasonlítani.2023. jan. 5. 23:50
1/2 anonim válasza:
Biztos pont azért hívtak nyuszinak, csak félreértetted, mert annyira nem voltál az, vagy lehet, hogy a természeted volt félénk. Ha úgy hívtak, ill. ha bármilyen becenevet adnak valakinek, az csak jó, nálunk is a legjobb tanulót Kenőcsnek hívták például, és még most is úgy hívjuk, esze ágában sem volt megsértődni.
2/2 anonim válasza:
Engem pudingnak is hívtak én se őrültem neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!