Van jogom ahoz h egy olyan tanár legyen a kedvenc tanárom aki az iskolában tanít de abban az évben az én osztályomat nem tanítja?
Arról van szó h van egy tanár a suliba aki az én kedvenc tanárom. Az oszi főmnek ez nem tetszik h ő a kedvencem és kitalálta h nem lehet olyan tanár a kedvenc tanárom aki nm tanít.
Az igazgatóhelyettes szerint minden diáknak joga van ahoz h legyen kedvenc tanára és legyen olyan akit utál. Adott esetben ezt a diák ki is mutathatja. Az osztályfőnököm viszont ezzel nem ért egyet
Kérdező hány éves vagy?
Csak mert a lehetséges esetek nagyjából a következők:
- Ez a kérdés egy kitaláció.
- Félre értettél valamit azzal kapcsolatban amit a tanár mondott / a tanár rosszul fogalmazott.
- A tanárod h***get mondott és te nem jutottál el odáig agyilag, hogy ez nem egy jogi kérdés és amit kiírtál annak max a vicc kategóriában van létjogosultsága talán és itt jön elő az amit ennek a válasznak az elején kérdeztem. Hány éves vagy?
Hát az. Utálom is az oszifőmet. Azt a tanárt(a kedvencemet) viszont imádom. Sok mindent tud rólam:D
Ö is tisztába van h hülye az ofő
NEKEM SENKI NE SZABJA MEG HOGY KIT SZERETEK ÉS KIT NEM.
Ez a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!