Mi a kedvenc/felejthetetlen élményetek az osztályotokkal v a volt osztalyotokkal?
mindig csak lányokkal maradtak meg az élmények akik tetszettek
egy egy szebb pillanat
ennyi
Általánosban ugyan az mint az elsőnek, gimiben meg szinte minden nap mert mindig bevoltunk tépve, csajoztunk ilyesmi...nekem egy kaland volt az egész.
Igaz már megbántam a régi baromságokat, de ezekre akkor is szeretek emlékezni.
Kedvenc és felejthetetlen egyben, mikor kinn felejtett minket tesitanár a pályán, mert kocsmázni ment és a következő óra tanárnője szedett össze minket toporzékolva,mondván, hol vagyunk, már rég nála kéne lennünk fizikán!!
Mi azért gyorsan feltaláltuk magukat odakinn, igen kalndosan telt az a tesióra. Jófej volt az a tesitanár :D
(nem jó, de) Felejthetetlen élmény volt, hogy a 11 éve legjobb barátnőmmel egy pasi (osztálytárs) miatt összevesztünk. Aztán amikor ennek órán hangot is adtunk, olyanok is mellettem álltak ki, akikkel előtte 4 évig egy szót sem beszéltem.
Sajnos ezzel a barátnővel azóta sem beszélünk, pedig már eltelt azóta bő 20 év. Hiányzik még mindig.
A kedvenc élmények nem a sulihoz köthetők, csak ahhoz a korszakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!