Ha az összes próbaérettségim 90% feletti lett szinte nulla rákészüléssel, az év további részében minek is járok be a suliba?
Figyelt kérdés
Próbaérettségi volt, a majdani érettségi környezetét pontozását szimuláltuk, időben feladfatsorokban mindenben.
Az összes érettségi 90% feletti lett nekem úgy hogy a matekon kívül az összes többir enme is készültem.
Innentől fogva minek is járok be a suliba? Mert állítólag 12. osztályban az érettségire készülünk. Na de én épp most bizonyítottam be hogy készen állok nemde?
2022. dec. 16. 18:16
11/18 anonim válasza:
#9 Tegyél. Nem tudom pontosan meddig tanköteles valaki, 10 éve már, hogy érettségiztem.
12/18 anonim válasza:
Meg azt se tudod, még pontatlanul se, hogy hogy lehet valaki magántanuló. Különös tekintettel arra, hogy ilyen kifejezés jelenleg nem is létezik.
13/18 anonim válasza:
Ezzel most megleptél, de ok. (Régebben volt ilyen lehetőség.)
14/18 anonim válasza:
Egyéni munkarendnek hívják, és 1 évben egyszer lehet beadni a nyomós okkal ellátott kérelmet elbírálásra az Oktatási Hivatalnak. [link]
15/18 anonim válasza:
#9 Burgonya itt az egyik legértelmesebb ember gyakorin. Minek kell belerugdosni, azért mert egyszer nem tudott valamit pontosan az éppen aktuális jogszabályoknak megfelelően?
16/18 anonim válasza:
Én nem vettem rossz néven, nem tudhatok mindent, más se.. főleg úgy hogy 5 éve nem vagyok oktatásban benne és ez olyan ami nagyon sokat változhat az évek alatt. (Nyilván nem direkt írtam valótlant. Csak nem gondoltam hogy már ez sincs úgy, mint annó.)
Mindegy legalább okosabb lettem ma is.
17/18 anonim válasza:
Na vajon.. talan h ne kapj egy tonna igazolatlant es rugjanak ki es hogy le tudjanak zarni mindenbol ev vegen.. de vannak mas lehetosegek hajra
18/18 anonim válasza:
Hogy lehet, hogy még csak 12-es vagy, de már évek óta suli mellett dolgozol az alapítványi suliban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!