Középiskolában van olyan tanárotok, aki megengedi, hogy tegezzétek?
Figyelt kérdés
Vagy általános iskola felsőben volt ilyen?2022. dec. 16. 14:59
1/10 anonim válasza:
Nem volt sem általános iskolában, sem gimnáziumban.
2/10 anonim válasza:
Szakközépben volt: a rajztanarunk, és az irodalomtanarunk. Utóbbi csak 12-től emgedte.
Általánosban a szomszédom volt az irodalom-rajz tanárom, aki 12 évvel volt idősebb nálam és kis szaros koromban sokat vigyázott rám, és együtt játszottunk, vele úgy ment, hogy a suliban Anikó néni volt, iskolán kívül Anikó vagy Ancsa
3/10 anonim válasza:
Alapvetően a vezetőség nem engedi. És ehhez kell tartania magát a tanárnak.
4/10 anonim válasza:
Nem. Mi többen automatikusan elsőben tegeztük az tanító nénit, aki elmondta, hogy ez nem oké.
5/10 anonim válasza:
Ezerszer több értelme lenne a tegezésnek, én gyűlöltem 24 éves tanárként, hogy magáztak 16-18 éves emberek, de az igény még mindig erre a poroszos baromságra van az erősen konzi lakosság részéről. Mondjuk el is hagytam a pályát.
6/10 anonim válasza:
Nekem egyetemen is van olyan tanárom, akit tegezhetek.
Gimiben is volt. Általánosban is. Egyrészt mert nem minden nyelvben van magázás/tegezés. Bár németül meg olaszul is tegeztem tanárokat.
Érettségi után meg kb minden tanárt lehet tegezni.
7/10 anonim válasza:
Nem tehetik meg, mert ellenük fordítják ("dehát az XY tanárnéni engedi!").
8/10 anonim válasza:
szerencsére van ilyen, a gyakoris meg így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!