Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek hogyha a jelenlegi...

Mit tegyek hogyha a jelenlegi iskolámban szenvedek?

Figyelt kérdés

Utolsó éves vagyok.

Ofőm gyűlöl, többször kibeszélt, bántott, megalázott, privát életemben és pénztárcámban turkál utóbbi évben csak próbál alám tenni (nem visz el a tanulmányi kirándulásokra, nem hagyja hogy az osztályközösségben részt vegyek bárhogy is)

Az okát sejtem, máshogy gondolkodom egyszerűen mint ő, visszahúzódóbb vagyok. Másokat is bántani szokott de 11. óta rám van szállva. Ha nevetni lát, akár szünetben, utána mindig elkezd sértegetni.

"Barátaim" ról csak annyit, hogy kifiguráznak, mémelnek, csúfolnak, én többször asszisztáltam ehhez, hogy kapjak egy kis figyelmet, de többé sose.

Tanáraim zömét szeretem, ők is engem, az igazgató urat szeretem, neki szóltam hogy az ofő milyen, ofő ezután visszafogta magát, részben ezért is normálisabb itt 12.-ben.

Tanulni jól tanulok, bár lehetne jobban is..

Osztályközösség alapból ramaty a fél osztály mindenkit utál, nekem egy igaz barátom van csak, de sajnos ő is abba a csapatba tartozik akik memelnek.

Rossz mindennap az efféle kirekesztettséggel szembesülni.

2022. dec. 12. 18:50
 1/6 A kérdező kommentje:

Nem voltam egyértelmű.

Idén nem olyan durván bánt az ofő, csak odaszólogat tavaly viszont durvább volt sokkal

2022. dec. 12. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
59%

"Az okát sejtem, máshogy gondolkodom egyszerűen mint ő," Hát nagyon nem mindegy, hogy ez mit is jelent.

De ha már utolsó éves vagy, akkor pár hónapról beszélünk, az nyilván kibírható.

2022. dec. 12. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Sajnálom. De ha utolsó éves vagy, akkor már kibírhato meg fel év.
2022. dec. 12. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Ki fogod bírni ezt az utolsó évet már. Hidd el 1-2 év múlva már nem fog érdekelni mi történik most az osztályodban, legfeljebb csak egy rossz emlék lesz, tapasztalatok. 5 év múlva pedig már számítani se fog, más problémáid lesznek. Tapasztalat, ami velem történt középiskolában a poklok pokla volt, de mára már nem foglalkoztat, túltettem magam rajta, most is vannak problémáim, most ezeket élem meg rossznak, de remélhetőleg pár év múlva már ez is meg fog változni és más feladataim, problémáim lesznek, és ezt az időszakot felejtem el.

Kitartást, semmi sem tart örökké, lesznek jó dolgok az életedben. Az iskola sokszor csak egy kötelező rossz, amit át kell vészelni, utána járhatod azt az utat, amit szeretnél.

2022. dec. 13. 02:28
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Válj vagány, menő bulissá és az osztályfőnöködnek törj apró borsokat az orra alá. Majd megtanulja veled nem lehet szórakozni.
2022. dec. 13. 07:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Le kell sz@rni a sok gyökeret, már csak pár hónap és vége az egésznek. Gondolj arra, hogy amikor a kezedben lesz az érettségid odamész a köcsög osztályfőnőkhöz és beintesz neki.Ha meg beszól valaki az osztálytársaid közül, akkor küldd el az anyukája pic.ájába, és ha ez sem segít akkor verd pofán.
2022. dec. 14. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!