Miért szólnak be állandóan a lány osztálytársaim az órákon és a szünetekben? Mit tegyek ellene? 18F
Végzősök vagyunk és többször történik az, hogy bármikor hozzáfűzök valamit az órákon vagy becsatlakozok a közös beszélgetésbe o.fő órán, mindig kiprovokálnak. "Már megint abba szólsz bele, amihez semmi közöd" "ilyenkor meg tud szólalni" "már megint nagy a pofája" stb.
Elég idegesítő, ráadásul a két lány mögöttem ül és mindezt a hátam mögött teszik, a szemembe soha nem mondják el.
Én elengedem a dolgot, nem fogok velük veszekedni, mert nem szeretnék a szintjükre leereszkedni. Egyébként általában ha beszólnak, az egyik fülemen be, a másikon ki szokott menni, viszont amikor más szegénységén nevetnek, az már nagyon zavaró.
A másik, hogy ez a két lány mindig minden órán kibeszélik a másikat, az óra közben mindig meghallom a hisztizést "milyen dögszag van ebben a teremben, a hulla nem rohad ennyire", átkozódnak stb. Közülük az egyik fegyelmire fog menni.
Mindig a hibát keresik bennem. Az osztály egyik legjobb tanulója vagyok, ami őket úgyszint zavar: azt állítják, hogy nyalok a tanároknak, azért vagyok jó tanuló. Leginkább engem piszkálnak (mert én nem szólok vissza), ez október óta megy így.
Amit kell tudni rólam, hogy változott a külsőm, 20 kg-ot fogytam ebben az évben és odafigyelek a megjelenésre is. Többnyire mások soha nem tesznek nekem negatív megjegyzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!