Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A szakiskolában miért ilyen a...

A szakiskolában miért ilyen a tanulók 99%-a?

Figyelt kérdés
Az osztályban harmincan vagyunk. Rajtam kívül kettő ember van, aki normális, tanul. Nem cigizik, iszik, művelt. Már önszántamból megtanultam angolul. Most tanulom a franciát. De ezek semmit nem hajlandóak csinálni. Csak az ivás, buli, cigi. Ők miért ilyenek? Én matekból nagyon rossz vagyok. Ezért vagyok szakiskolában, meg szeretek szépet alkotni. Másból 4-5 vagyok.
2022. nov. 22. 20:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

#9 Nagyon jól tetted!

Sajnos a legtöbb embernek megfelel ez a civilizálatlan, bűnözésre hajlamos életvitel.

Nem tudom, hogy mért.

Gondolom szeretnek szenvedni, meg kínozni másokat.

2022. nov. 24. 23:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
En szakiba jartam par evvel ezelott, es nem tulzok azon hogy szerintem eletem egyik legrosszabb dontese volt. Rossz a joban hogy belel lattam kicsit hogy mi a szitu az eletben. Nekem is hasonlo osztalytarsaim voltak mint neked, es oszinten keves ember jar sima szakkozepbe aki normalis, majdnem hogy gyujtonek lehet nevezni. En utana egybol el is mentem erettsegezni. Mai fejjel azt mondom hogyha van egy kis eszed es normalis vagy akkor szakkozeptol maradj tavol, menj inkabb szakgimibe vagy siman gimnaziumba. Normalisabb tanarok, normalisabb kornyezet stb.
2022. dec. 7. 13:28
 13/14 anonim ***** válasza:
73%
Általában azok mennek szakiskolába akikkel már általánosban is problémák voltak,rossz magatartás és/vagy gyenge tanulmányi eredmény. Nyilván nem lesz olyan a társaság mint egy elit gimiben...
2022. dec. 7. 17:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A szakiskolákat javítani kéne, hogy jobb legyen, mint egy semmitérő gimnàzium...

Szakmàkra nagy szükség lenne..

De hàt az oktatáspolitikánk odáig süllyedt...

A szakmák becsülete sajnos semmit sem ér már

2023. szept. 5. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!