Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A szakiskolában miért ilyen a...

A szakiskolában miért ilyen a tanulók 99%-a?

Figyelt kérdés
Az osztályban harmincan vagyunk. Rajtam kívül kettő ember van, aki normális, tanul. Nem cigizik, iszik, művelt. Már önszántamból megtanultam angolul. Most tanulom a franciát. De ezek semmit nem hajlandóak csinálni. Csak az ivás, buli, cigi. Ők miért ilyenek? Én matekból nagyon rossz vagyok. Ezért vagyok szakiskolában, meg szeretek szépet alkotni. Másból 4-5 vagyok.
2022. nov. 22. 20:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
30-ból 3 normális ember egész jó arány, az az osztály 10%-a. az én osztályomban csak én nem cigizek, pedig ez nem szakisola
2022. nov. 22. 20:38
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

Tipikus roma-félék.

Mert a tiktok, insta, netflix és a többi agyhalott platform alakítja a személyiségüket, illetve nem akarnak kilógni a debil sorból, ezért cigiznek stb.

Nem baj. Tanulj, hogy a főnökük lehess, ők meg éhbérért dolgozhatnak majd.

2022. nov. 22. 20:41
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell velük foglalkozni, csináld csak a dolgaidat úgy ahogy te jónak látod. Hadd cigizzenek meg igyanak, majd ha rámegy az egészségük, akkor elgondolkodnak rajta, hogy mit rontottak el. Neked van eszed, hogy nyelveket tanulsz, képzed magad, sokkal jobb mintha bulizni járnál velük.Néha persze lehet lazítani, de csak ésszel.😁 Kérdésre válaszolva: valószínűleg olyan környezetből jöttek, ahol a tanulás, munka nem számít értéknek, otthon is azt látják, hogy a szülők isznak, cigiznek, drogoznak, nem dolgoznak csak felveszik a segélyeket.
2022. nov. 22. 20:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szakmunkásban a fiúk a gyengébb srácot erőszakolták meg mint a börtönben, durva hely, sajnos igy jár aki nem akar tanulni!
2022. nov. 22. 21:00
 5/14 anonim válasza:
88%

Ezt sosem értettem. A szakközépe sok “proli” gyerek van, ezeket a szokásokat otthonról hozzák és egymásban erősítik.

#2-es gimiben nálunk is mind ment ez, érdekes nálunk mindenki szinte rendes volt

2022. nov. 22. 21:03
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Attól, hogy valaki rendes, lehet még debil, felelőtlen,
2022. nov. 22. 21:04
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Az a baj, hogyha jól tanul, akkor se lesz a főnökük. Azok lesznek főnökök, akiket oda szántak. Másból soha nem lesz főnök.
2022. nov. 22. 23:21
 8/14 anonim ***** válasza:
87%

Azért az sem mindegy, hogy milyen szakiskola mert azért egy egészségügyi szakiskolában nagyobb lesz azok aránya akik szeretnének is fejlődni és tanulni mint egy hegesztői vagy autószerelői szakközépben.

Bár általánosságban az igaz, hogy valóban a szakiskolákban van a legtöbb problémásabb.

2022. nov. 22. 23:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szakiskolában verekedés, drogozás ment állandóan, órán lehetetlen volt figyelni a tanárra mert állandó ordibaltak, rendetlenkedtek. Én nem is maradtam szakmunkás, inkább erőt vettem magamon és össze hoztam egy jó érettségit amivel sikerült egyetemre bejutni.
2022. nov. 23. 07:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
#9 Jól tetted.
2022. nov. 23. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!