Igaz az hogy nov 7-től azaz holnaptól 35 perces órák lesznek 5 perces szünetekkel a középiskolákban?
Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 14:47
11/20 anonim válasza:
Nekünk azt válaszolta a tanár erre a kérdésre, hogy abban az egy iskolában jelentették ezt be, nálunk még semmi ilyesmiről nem volt szó. Egyébként rohadtul remélem, hogy nem vezetik be mindenhol. A tanárok átlag 3-4 perccel tovább tartják az órát, utána át kell vergődni 500 emberen a következő órára másik terembe, de wc-re is el kéne menni, enni meg inni is kéne valamit, a táblát le kéne törölni, ki is kellene szellőztetni, és az előző órai anyagot se ártana átnézni hátha röpdoga lesz... Aki szerint mindez 5 perc alatt kivitelezhető, annak csak gratulálni tudok.
12/20 A kérdező kommentje:
leaglább hamarabb hazaérnél, erre nem gondoltál? Én annak örülnék a legjobban ha egyáltalán nem lenne szünet, akkor több mint egy órával hamarabb haza lehetne menni
2022. nov. 6. 17:04
13/20 anonim válasza:
#12 Vannak fizikai szükségleteim (kaja, ivás, wc), és nem vagyok hajlandó feláldozni őket csak azért, hogy 1 órával előbb hazaérjek. Ez a modern világ egyik rohadt nagy problémája, hogy mindenki annyira siet mindenhova, mintha az élete múlna rajta...
14/20 anonim válasza:
13, 5 perc alatt nem tudsz elmenni wcre?
Ha ilyen egy körülményes ember vagy akkor milyen lehet nálad egy reggeli elkészülődés...
15/20 anonim válasza:
Másrészt nem egy óra hanem 2. Matekozni meg én fogok majd helyetted is.
16/20 A kérdező kommentje:
15
köszi!!! az érettségit is írd már meg helyettem, meg szalagavatóra is menj már el
2022. nov. 6. 17:39
17/20 anonim válasza:
Nem neked írtam te vadállat. 13-asnak.
18/20 A kérdező kommentje:
de helyettem is matekozz már
2022. nov. 6. 17:51
19/20 anonim válasza:
#14 Leírtam hogy 3 tevékenységet nem tudok és nem is akarok 5 perc alatt elvégezni. Majd te rám támadtál (mert ez a stílus bunkó és támadó, már ne is haragudj) amiért ezek közül 1-et nem tudok elvégezni 5 perc alatt, holott én sehol nem állítottam ilyet. Ezek után, hogy egy ilyem egyszerű mondatot nem sikerült értelmezni, elkezdted fitogtatni is az intelligenciádat a #15-ös válaszoddal. Gratulálok:D
20/20 anonim válasza:
A városban, ahol élek, a technikumokat, szakközépiskolákat vonták össze kettesével. Tehát egy épületben lesznek, egyik héten az egyik suli lesz délelőtt, a másik délután, kövi héten fordítva. Szerintem agyrém. Náluk lesz ez, hogy 35 perces órák, 5 perces szünetekkel. Így is reggel 7-kor kezdenek a délelőttösök, és majdnem este 7-ig maradnak a délutánosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!