Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen találkozni az osztályta...

Milyen találkozni az osztálytalálkozón például a régi barátaiddal / a volt legjobb barátnőddel, akivel már egyáltalán nem vagy jóban? Mennyire jönnek elő a régi "klikkek"?

Figyelt kérdés

5 éve nem találkoztam velük. Akkor még úgy álltam hozzá, hogy sose mennék el az osztálytalálkozókra, nem akarom többet látni őket. Azonban mára már teljesen lezártam a múltat és úgy vélem hülyeség lenne kihagyni 1-2 ember miatt. Mégis kiváncsi vagyok arra, hogyha valakivel haragban váltatok el utána javult a helyzet? Beszéltetek az osztálytalálkozón és ha igen milyen volt?

Mi a volt legjobb barátnőmmel haragban váltunk el, mert eldobott és 5 éve nem beszéltünk. Eléggé gyerekesek voltunk. Szerintetek ezekután beszélnénk? Bízom benne, hogy már éretten tudja kezelni a helyzetet, de vannak fenntartásaim a korábbi viselkedése miatt. (Azért remélem 5 év elég volt neki arra, hogy másképp lássa a helyzetet, én megbocsájtottam) Bárhogyis legyen nem hagyom ki miatta, de azt sem szeretném, hogy x évig nem beszéltünk és akkor most tegyünk úgy mintha mi sem történt volna. Nem szeretném kellemetlenül érezni magam csak mert ott van.

#osztálytalálkozó #voltlegjobbbarát #régibarátok
2022. nov. 3. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen nem volt, kis nosztalgia volt, de érdekes módon olyan volt osztálytársakkal beszélgettem, akikkel annó jóban sem voltam annyira.
2022. nov. 3. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Nem akarok senkivel sem találkozni, nem vagyok depis, de oka van annak, hogy az emberek nem részei az életemnek.
2022. nov. 3. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg sem hívtak, az állítólagos barátnő sem szólt, hogy mikor lesz, kívülállótól értesültem csak.
2022. nov. 3. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi kb 20 év után találkoztunk először, legalábbis hivatalosan, kisebb klikkek talán tartották a kapcsolatot.

Először ment a hiszti azon, hogy ki nem jön és miért nem, ki-kire sértődött meg halálosan annakidején, kibe volt szerelmes viszonzatlanul és ha az ott lesz, akkor ő nem. Aztán a helyen, végül azon, hogy legyen-e vacsora vagy csak folyékony dolgok, ja és ezt megfejelte a párokat lehet-e hozni. Csodásan indult.

Aztán ehhez képest elég sokan eljöttek, páran az utazást is vállalták messzebbről, a hangulat sem volt rossz. Érdekes volt látni, hogy ki hogyan változott belsőre és külsőre. Ami meglepett, hogy az egymás közti régi piszkálódások ugyanott folytatódtak, hiába a felnőttség és a sok eltelt év.

2022. nov. 3. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem eltelt 5 év, ennyi idő alatt csak lenyugodtak a kedélyek, meg kicsit érettebbek lettek a szereplők :) Nyugodtan menj, maximum hamar eljössz ha nem érzed jól magad. Nem kötelező beszélgetnetek, alakul ahogy alakul, felesleges rágörcsölni, hiszen túl nagy hatással amúgy se lesz az életedre.

Én nem váltam el senkivel haragban, de 4 év gimi alatt összesen 2 emberrel barátkoztam össze az osztályból. Velük a mai napig rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, barátok vagyunk. Nálunk mindenki klikkesedett és alapból csoportokra voltunk felosztva, így a volt osztálytásaim több, mint felével soha nem váltottunk 2 mondatot sem. Már a nevükre vagy az arcukra sem emlékszem, nem ismerném fel őket. Akikre emlékszem, azokkal sem volt bennünk sok közös, nem maradtunk semmilyen kapcsolatban ballagás után.

Ezek miatt nem mennék soha osztálytalálkozóra, semmi értelme. Nálad azért másnak tűnik a helyzet :)

2022. nov. 3. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a 15 éves érettségi találkozóra mentem el először. Én inkább zavarban voltam, de mindig is befelé forduló voltam. Érdekes, azzal beszélgettem legtöbbet (akadt közös témánk) akivel a 4 év alatt két mondatot sem. A klikkek, na azok ugyanúgy előjöttek, mint a 4 év alatt (ki hova üljön, stb.)
2022. nov. 3. 17:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!