Na nem lesz őszi szünet- mííííííly meglepő nemde? Sokat spórolnak a 3 nap NEM fűtésen....
Figyelt kérdés
2022. szept. 29. 13:46
11/17 anonim válasza:
Ez arra vonatkozik, hogy így átviheted a tavalyi maradékot az újévre. De ha elfogyott, akkor nekiállsz fogyasztani a következő évit. Ja, és elfelejtettél fiókot váltani :)))))
13/17 anonim válasza:
Azt hittem már rég bezárt az alapítványi suli 🤣
14/17 anonim válasza:
Balázska! Nálatok nem megoldott a fűtés? Nem az igazgatótok fűt, mint szeszkazán?
16/17 anonim válasza:
2# az online oktatással mehetnek a fåszomba nem óhalytok úgy érettségizni hogy előtte 1 évig online-ba voltam tavaly is milyen jól bevált ne is gondolkozz
17/17 anonim válasza:
Amúgy meg először én is hülyeségnek gondoltam de ez nem narancslogika ez nem hülyeség nézzük a tényeket
1. Ősz van még vannak napok mikor egész meleg van semmi se fogyaszt sokat de decemberben mikor téli szünet van rengeteget és - fokok vannak így hogy 3 hét a téliszünet majdnem egy hónapot spórolnak ami rengeteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!