Elaludtam és ha bemennék suliba, leb@szna az osztályfőnök hogy miért késtem, szerintetek menjek be?
Igen, menj be vagy mégtöbb iazolatlanod lesz.
Szülői "családi ok miatti" igazolt napokat már ellőtted? Ha nem, akkor írhat papírt.
Miután az igazolatlanokat nem napra hame órára kapod, érdemes bemenni.
Még csak 3 hete van suli. Még nagyjából 33-35 hét van hátra. És ha jól emlékszem a szüleid noymorult 3 naot igazolhatnak. És ha értelmesek a szüleid, ezt a napot nem fogják neke digazolni, cska mert nem volt kedved bemenni.
Szóval ha így nyomod, elég könnyen eljutsz odáig, hogy megbukj/ismételned kelljen az évet.
Aztán majd ha kikeveredsz a suliból és egy raktárban pakolsz éhbérért, majd meglátod mennyire jó ötlet PSezni amikor lenne jobb dolgod is:D
Ajánlok mást inkább:
Menj be, tanulj, szerezz jó jegyeket és egy olyan végzettséget amivle olyan munkád lehet, amivel napi pár óra home-officeban letudod a teljes munkát. Sokkal több pénzed lesz és sokkal több szabadidőd lesz bármivel játszani.
Bőven jobban megéri, hidd el. Én 10 napi keresetemből tudok venni egy PS5öt és egész nap itthon vagyok, napi nagyjából 4-6 órát foglalkozom a munkával. Finoman szólva sem szakadok bele.
Te meg mehetsz majd 12 órázni a szalag mellé havi 160ért..
Szerintem vállald a felelősséget, hogy elaludtál, menj be.
Minél több igazolatlan óra, annál több a bonyodalom.
Egyébként hidd el, ha este időben fekszel le és másnap is időben kelsz, hangulatod és tanulmányi eredményeid javulni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!