Milyen gyakori, hogy valaki nem táncol szalagavatón? Kb mennyien nem szoktak részt venni benne osztályszinten?
Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 21:26
1/13 anonim válasza:
Nálunk talán nem is volt olyan, aki nem vett részt benne. De én azt kívánom, hogy bár ne tettem volna.
2/13 anonim válasza:
Nekem a testvérem osztályában ketten nem vettek részt. Nekem pedig a szalagavatóm elmaradt a covid miatt végül, de készültünk rá, és mindenki táncolt volna. Szerintem elenyésző azok száma, akik nem vesznek részt benne. Szerintem ha valaki nem is akar annyira táncolni, végül azért na, bevállalja.
4/13 anonim válasza:
Én sem táncoltam, nem jutott pasi mindenkinek, én meg alapból nem is jelentkeztem, úgy gondoltam, van épp elég baj az érettségivel, felvételivel, nyelvvizsgával, francnak se hiányzik még egy táncikálás is.
5/13 anonim válasza:
Nálunk nem olyan jellegű volt a szalagavató, hogy bárki táncolt volna, szóval nem.
6/13 anonim válasza:
Nálunk a keringő évfolyam szintű volt, minden osztályból 3-4 pár táncolt (aki jelentkezett). Azon kívül minden osztálynak volt egy rövid műsora, abban mindenki részt vett.
7/13 anonim válasza:
Én csak az osztálytáncban táncoltam, a keringőhöz nem volt párom, kevés volt a fiú az évfolyamon.
8/13 anonim válasza:
Nekem idén lesz és a világ minden kincséért se fogok táncolni az kurwaélet
9/13 anonim válasza:
Nálunk 2-3 lány nem táncolt, de senki nem csinált belőle ügyet.
10/13 anonim válasza:
Anno a mi osztályunkban egy lány, az évfolyam egy másik osztályából egy srác... meg vszeg a többi osztályból is max ilyen 1-2 ember nem táncolt.
Szóval tök átlagos jelenség, ha osztályonként 1 vagy 2 ember nem akar táncolni.
Én élveztem. Halálosan döglesztően néztem ki frakkban:D
Nyilván a párfelkérés parás volt, de végül nagynehezen felkértem eg ylányt. Nagyon szép volt a fehér ruhában. Aztán rá 5 évre ismét nagoyn szép volt a fehér ruhában, amikor oltárhoz vezettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!