Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A szobatársam folyamatosan...

A szobatársam folyamatosan lopja a kajámat a szobánkban lévő közös hűtőből. Hogyan tudnék hashajtót rakni a kajába? Ez megoldaná egyáltalán?

Figyelt kérdés
A kollégiumban nincs lehetőség a szobacserére, a nevelő nem engedte, ahogyan azt is lesz*rta magasról, hogy lopják a kajám.
2022. szept. 20. 15:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Viszont ezek után tuti nem merném megenni az övét mert mi van ha hashajtós? XD
2022. szept. 20. 16:07
 12/18 anonim ***** válasza:
27%
Tartsd más hűtőjében a kajád :D
2022. szept. 20. 16:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen árak vannak mondjuk meg is értem hogy ki vagy akadva!
2022. szept. 20. 16:19
 14/18 anonim ***** válasza:
62%

Mi csomószor adtunk össze pénzt vagy kaját, pl mindenki hozott egy konzervet és csináltunk egy hatalmas tál chilis babot meg ipari mennyiségű rántott húst meg ilyenek.

Tudom, hogy édesebb a bosszú, de esetleg felajánlhatod neki, hogy osszátok meg egymással a kaját vagy csináljatok együtt nagyobb adagot, mert láttad, hogy megeszi a tiéd.

2022. szept. 20. 16:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Az egy dolog lesz neki amit felajánlok, hogy ha nem fejezi be akkor a kajám zabálását, akkor még foga se lesz, nem az én bajom ha csóró, a szüleim se ingyen kapják a pénzük.
2022. szept. 20. 17:05
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Csilit rakjál bele :D
2022. szept. 20. 20:09
 17/18 anonim ***** válasza:
86%
Sztem nyugodtan rakj bele hashajtot. Ha feljelent meg mondod h neked vannak emésztési próblémáid azért raktad bele. Nem kéne lopni nem fosott volna be
2022. szept. 21. 19:02
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A hashajtót belerakni nem ügy, vékony fecsivel szokták. (ismerősöm hasonló okból megcsinálta, nála a tejet itták meg mindig a hűtőből) Nagyobb gond, hogy ez utána oda-vissza mehet. Inkább vegyetek egy lezárható tárolót, amit más is ajánlott. Sajnos tényleg nem olcsó, és bénán is néz ki, de végül is hosszabb időre szól. Azt nem fogja kinyitni, mert zárat feltörni már más súlyú dolog, mint egy kajás dobozt felnyitni. Itt is találsz ilyeneket: [link] Alumínium, tehát a hűtő ezen keresztül is hűteni fog. Másik lehetséges megoldás a saját mini "hűtő/hűtőtáska", amire egy hozzáértő szerkeszt egy pántot, amivel le lehet lakatolni. Ilyet elég sok helyen lehet kapni, de ezek nem képesek komolyabb hűtésre, talán pár napot kibír bennük a kaja. Érdemes utána nézni. [link]
2022. szept. 22. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!