Izmos, erős lányok! A fiúkat a suliban szokta érdekelni az izmaitok, erőtök?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen formában fejezték ki? Ti hogy reagáltatok ezekre?2022. szept. 15. 17:38
1/12 anonim válasza:
Sosem érdekelte a fiúkat, pedig izmos lány voltam. (Egyszer úgy volt, hogy 12-ben versenyre is nevezek, de aztán meggondoltam magam.) Szóval tényleg erős és muszklis voltam :) de a kutyát sem érdekelte. Nem is baj.
2/12 A kérdező kommentje:
Érdekes. Valószínűleg az van máshol is, amit magamon tapasztalok. Engem érdekel, ha egy lány izmos, de nem merem nála egyszerűen szóba hozni, nehogy rosszat gondoljon rólam. Valószínűleg a többi fiút is érdekelte az erőd, csak nyuszik voltak megemlíteni neked. Ha megtették volna, mi lett volna a reakciód?
2022. szept. 15. 17:46
3/12 anonim válasza:
Engem érdekelnek az izmos lányok, deeeeee általában csak a farizom bámulásáig jutok el;D
4/12 anonim válasza:
Én is elég izmos vagyok, amúgy annyira nem érdekli őket (mondjuk főleg bő, mindent takaró ruhában vagyok), de egyszer amikor kivételesen haspóló volt rajtam, akkor azért odaszóltak jópáran a kockahasam miatt.
5/12 anonim válasza:
Első vagyok:
Ennyi lett volna a reakcióm: kösz, haver! *Pacsi*
6/12 anonim válasza:
#1 Mit sportoltál, hogy annyira erős voltál és muszklis?
#4 Dicsérték a hasad vagy annyira nem tetszett nekik? Ritka azért ha egy lánynak kockás a hasa.
8/12 anonim válasza:
7. Ja, így érthető 💪🏻😊 Ilyen versenyre akartak benevezni?
9/12 anonim válasza:
7-es, láttam már hobbi szinten testépítő lányt, hát bevallom, izmosabb volt mint én fiú létemre. 💪🏼☺️
10/12 anonim válasza:
Szerintem undorító, ha egy lány nagyon izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!