Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Normális az, ha egy Román...

Normális az, ha egy Román fizika tanár úgy helyezkedik el Magyarországon hogy kap ingyen Tanácsi lakást? És nem Főiskolán. Vagy Egyetemen oktat..

Figyelt kérdés

Hozzá teszem tanított (ennek már 7-8 éve) és semmilyen kreativitása és semmi jelleme nincs.

( És ő ezért ingyen lakik, rendes fizetést kap. Stb) Magyarokat megalázó helyzetet képvisel.

Vissza gondolva vannak olyan Tanárok akiknek az órán leadott tananyaga megmaradt gondolom nem hiába...

2022. aug. 30. 22:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

Ha valaki nem alkalmas a pályára tök mindegy, hogy magyar vagy román a származása.

Én hosszú távon a német tanáraim miatt szívtam. Oké, általánosban mentségükre szól, hogy utólag megtudtuk, csak pár leckével jártak előttünk, ezért vettük három év alatt, három tanárral ugyanazt a könyvet (a nyolcadikosba bele se kezdtünk), de a gimis tanár bár segítőkész volt, majdhogynem lefelelt helyettünk, és még meg is dícsért. Fősulin meg olyan alap szavakra csodálkoztam rá, hogy csak lestem, miért is írtuk mi mindig körbe?

2022. aug. 30. 22:46
 12/16 anonim ***** válasza:

A "Határon innen, és túl"-iakat is támogatni szükséges.

Aki a magyar utcákon él, az más kérdés. Ezeknek ez a felfogásuk.

2022. aug. 31. 04:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha már adtak neki szolgálati lakást, azt jelenti, hogy anélkül nem találtak tanárt... akkor meg nem az volt a kérdés, hogy hú, kiválasszuk a legjobbat, hanem az, hogy ki vállalja el egyáltalán, és mit tudunk pluszban ajánlani, amiért valaki jön.

Nekem pl. anyukám iskolaorvos - a körzetében most hozzá kellett csapni egy szolgálati lakást a felajánláshoz, mert már 2 éve senki nem akar iskolaorvosnak menni a körzetbe. Van ilyen. Ha az alap "kompenzációs csomagért" nem jön senki, akkor pakolni kell rá.

2022. szept. 1. 11:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Tanácsi lakás?? Te leragadtál a 80-as években, vagy te is romániai vagy?
2022. szept. 2. 19:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem én Római vagyok, és amúgy beszélgetés közben hallottam 60-70 éves idős hölgyek társaságában.
2022. szept. 2. 19:20
 16/16 A kérdező kommentje:
Csak tudod bántó számomra hogy itt vagyok 26 éves és nem tudom miből lesz ingatlanom, egy egyszerűszámítás is azt mutatja hogy 20 éven keresztül tegyek félre havi szinten 40.000 Forintot és akkor is csak egy romot tudok venni... Továbbá ebben a 20évben meg is kellene élnem
2022. szept. 2. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!