Normális az, ha egy Román fizika tanár úgy helyezkedik el Magyarországon hogy kap ingyen Tanácsi lakást? És nem Főiskolán. Vagy Egyetemen oktat..
Hozzá teszem tanított (ennek már 7-8 éve) és semmilyen kreativitása és semmi jelleme nincs.
( És ő ezért ingyen lakik, rendes fizetést kap. Stb) Magyarokat megalázó helyzetet képvisel.
Vissza gondolva vannak olyan Tanárok akiknek az órán leadott tananyaga megmaradt gondolom nem hiába...
Ha valaki nem alkalmas a pályára tök mindegy, hogy magyar vagy román a származása.
Én hosszú távon a német tanáraim miatt szívtam. Oké, általánosban mentségükre szól, hogy utólag megtudtuk, csak pár leckével jártak előttünk, ezért vettük három év alatt, három tanárral ugyanazt a könyvet (a nyolcadikosba bele se kezdtünk), de a gimis tanár bár segítőkész volt, majdhogynem lefelelt helyettünk, és még meg is dícsért. Fősulin meg olyan alap szavakra csodálkoztam rá, hogy csak lestem, miért is írtuk mi mindig körbe?
A "Határon innen, és túl"-iakat is támogatni szükséges.
Aki a magyar utcákon él, az más kérdés. Ezeknek ez a felfogásuk.
Ha már adtak neki szolgálati lakást, azt jelenti, hogy anélkül nem találtak tanárt... akkor meg nem az volt a kérdés, hogy hú, kiválasszuk a legjobbat, hanem az, hogy ki vállalja el egyáltalán, és mit tudunk pluszban ajánlani, amiért valaki jön.
Nekem pl. anyukám iskolaorvos - a körzetében most hozzá kellett csapni egy szolgálati lakást a felajánláshoz, mert már 2 éve senki nem akar iskolaorvosnak menni a körzetbe. Van ilyen. Ha az alap "kompenzációs csomagért" nem jön senki, akkor pakolni kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!