Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van itt olyan 9-edikes,10-edik...

Van itt olyan 9-edikes,10-edikes,aki szorong az osztálytársai miatt, és ezért nem akar suliba járni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egyedül?
2022. aug. 30. 00:37
 1/4 anonim ***** válasza:
7%
Én Tommykes vagyok.
2022. aug. 30. 00:39
 2/4 anonim válasza:
28%
Mi a szorongásod oka?
2022. aug. 30. 01:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én. Nem akarok iskolába menni mert engem világ életemben bántottak mindig minden iskolában nagyon durván szavakkal, pedig nem az a nyomi fajta vagyok.

Nagyon nem akarok menni szeptemberbe suliba, pedig ez már az utolsó évem lesz de ki kell bírnom még ezt az évet. Aztán ott hagyom végre azt a sok iskolás csődtömeg hülyét. Akik régen mellettem álltak ma már ők is ellenem fordultak. Mindenki kinevet, durván megbánt, ha vissza szólok az a baj ha nem akkor az. Mindenembe mindig mindenki beleszólt. Nem értem miért.

Pedig jó csaj vagyok, elfogadó, és rendes, még csúnya sem vagyok, önbizalomhiányos sem pedig mondom mindig bántott mindenki.

2022. aug. 30. 06:14
 4/4 anonim ***** válasza:
78%
3#, Akinek gyerekként elvette a környezete az ártatlanságát, szemet szúrja olyan emberek látványa, akik erre a hiányra emlékeztetik. Tükröt mutatsz másoknak a jelenléteddel. Ez a tükör megmutatja, mások mit gondolnak magukról valójában. Aki békében van magával, nem szorul arra, hogy másnak fájdalmat okozzon.
2022. aug. 30. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!