Van itt olyan 9-edikes,10-edikes,aki szorong az osztálytársai miatt, és ezért nem akar suliba járni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egyedül?2022. aug. 30. 00:37
3/4 anonim válasza:
Én. Nem akarok iskolába menni mert engem világ életemben bántottak mindig minden iskolában nagyon durván szavakkal, pedig nem az a nyomi fajta vagyok.
Nagyon nem akarok menni szeptemberbe suliba, pedig ez már az utolsó évem lesz de ki kell bírnom még ezt az évet. Aztán ott hagyom végre azt a sok iskolás csődtömeg hülyét. Akik régen mellettem álltak ma már ők is ellenem fordultak. Mindenki kinevet, durván megbánt, ha vissza szólok az a baj ha nem akkor az. Mindenembe mindig mindenki beleszólt. Nem értem miért.
Pedig jó csaj vagyok, elfogadó, és rendes, még csúnya sem vagyok, önbizalomhiányos sem pedig mondom mindig bántott mindenki.
4/4 anonim válasza:
3#, Akinek gyerekként elvette a környezete az ártatlanságát, szemet szúrja olyan emberek látványa, akik erre a hiányra emlékeztetik. Tükröt mutatsz másoknak a jelenléteddel. Ez a tükör megmutatja, mások mit gondolnak magukról valójában. Aki békében van magával, nem szorul arra, hogy másnak fájdalmat okozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!