Hogy kezdjek el barátkozni középiskolában ha senkit sem ismerek?
Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 14:38
1/10 anonim válasza:
Odamész, bemutakozol aztán elkezdtek társalogni.
2/10 anonim válasza:
Hű de regén voltam középiskolás. Több mint 25 évvel ezelőtt voltam középiskolás. De amikor be kerültem a középiskolába. Én se ismertem senkit! Se a tanáraimat, se az osztálytársaimat nem ismertem, a Közép iskola kezdetén. De aztán mégis lettek barátaim a középiskolában. Sőt némelyikkel még ma is tartom a kapcsolatot. Sőt. Az egyik közép iskolai volt osztálytársnőmmel aztán össze is házasodtam. Bár már azóta külön vagyunk. De még házasság is lett belőle. Szóval nem kell meg ilyedni! Merni kell meg ismerkedni!
3/10 anonim válasza:
Én a legjobb barátommal úgy ismerkedtem meg, hogy ő előttem ült és a mellettem ülő csaj sokat beszélt, aztán hirtelen odaszólt neki (mármint a csaj), hogy nem zavarja e, hogy sokat beszél. Így ő is beszállt a beszélgetésbe, és azóta ő a legjobb haverom :D
Legyél önmagad, ne félj velük beszélgetni, és majd jön magától :D
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem kell erre rágörcsölni, majd alakul. Én eleinte csak szemlélődnék.
5/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? csak azért kérdem mert ha gimit kezded 13-14lehetsz és ahoz, hogy a gyk-ra regisztrály 16nak kell elmúlni
6/10 A kérdező kommentje:
16 leszek szeptemberben, remélem nem nagy baj.
2022. aug. 26. 18:28
7/10 anonim válasza:
de nagy baj, nem regisztrálhattál volna még.
9/10 anonim válasza:
Most nem mindegy? Facebookra se lehetne 14 alatt regisztrálni és a felső tagozatosoknak szinte mindenkinek van ma már.
10/10 anonim válasza:
Sorban állás a büfében, mosdóra várás stb. mind jó alkalom, hogy megszólítsd az előtted - mögötted állót. pl hol van ez-az a terem, x tanár mindig ilyen hülye-e (erre a másik is sztorizni fog, kész a beszélgetés) legközelebb már megismered, ráköszönsz, amikor elmentek egymás mellett.
Óra előtt a körülötted ülőkkel megbeszéled a leckét, megkérded, ők értették-e, kérsz radírt stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!