Introvertált társaim, ti is várjátok az online oktatást? csak kb 2 hónapot kell kibírnunk jelenlétiben
Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 11:41
22/24 anonim válasza:
Neked már úgyis annyi van kérdező, ha már most ilyen bajaid vannak akkor neked nem a tanévnak lesz vége júni 15-én hanem a jövődnek.
Akár be is vonulhatsz majd a pszichiátriára. A munkahelyeden is ugyanúgy még a wc-re menéshez is engedélyt kell majd kérned csak nem a tanártól hanem a főnöködtől. Ott is el kell majd viselned mások pofáját, paparncsolgatását. Minek tanulsz egyáltalán? Minek ha sehová nem akarsz menni? Akkor minek fárasztod magad?
Mondanám, hogy légy saját magad főnöke, legyen vállalkozásod stb.. de öngyi hangulattal nem igen leszel a magad ura soha.
23/24 anonim válasza:
Kár, hogy a 90-es években még nem volt ilyen, hogy online oktatás! Én is introvertált vagyok, és az első 20 évemet legszívesebben kitörölném. Utáltam iskolába járni. Dagadt g3ci volt a nevem, és csak a sporttudás és külső alapján rangsorolták ott az embert, én a legalja voltam, a selejt. Öngyilkos azért nem lettem csak, mert elképzeltem, ahogy buliznak a halálom hírére. Végre nincs köztünk a dagadt. Megdöglött! Nem adtam meg nekik ezt az örömet. Ma szuper munkahelyem van, szeretem a társaságot is. Elektronika, erősáram, szoftver, olyanokkal foglalkozhatok, amiket szeretek és van érzékem hozzá. :-) . Mondják mások, hogy máshol a dupláját is kereshetném ilyen képzettséggel, de nekem elég a pénz. Hasznos és fontos lehetek egy helyen, és ebből kölcsönösen profitálunk. Jó, hogy nem mentem pszichológushoz. Csinált volna belőlem egy hitelből tengődő bazári majmot. Nekem tetszene az online oktatás. A legtöbb műszaki dolgot egyedül tanultam meg nyári szünetekben, mert nem voltak barátaim, akikkel lógjak.
24/24 KLászló válasza:
3/23 "az introvertáltak vagy antiszociálisak" Nem igazán vagy képben, ami nem baj. A baj az, hogy le is írod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!