Ha vélhetően van kis Aspergerem (nem szeretek emberek szemébe nézni hosszan, introvertáltság stb) es szakmai gyakorlat interjura lehetőség van személyesen és online is, mit válasszak?
Figyelt kérdés
Az online nekem jobb, de felek igy esetleg csalódnának ha aztan személyesen találkoznánk. Nekik mindegy melyik lenne.2021. jún. 24. 12:42
1/3 anonim válasza:
Válaszd a személyeset.
Kérj meg valakit, barátot, ismerőst, hogy segítsen neked leápolni magadat és felöltözni az alkalomra.
2/3 A kérdező kommentje:
xD lol
2021. jún. 24. 23:59
3/3 anonim válasza:
Komolyan mondom. Én is aspergeres vagyok, és szükségem volt ezekre ahhoz, hogy munkát találjak két év munkanélküliség után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!