Lehet hogy már szeptembertől távoktatás lesz? Ti örülnétek neki? Én nagyon!!
Mindegy hogy itt mit mondanak, szerinted érdekli a fideszt amit ezek itt össze hordanak?!
“Nem, azt úgyse merik meglepni, nem a gyerekeknek nem jó, nem a szülőknek dolgozni kell… stb” mikor érdekelte bármelyik is a kormányt ezek közül? Minden héten emelkedik az élelmiszer ar, pont leszarjak, szerinted kifogjak fizetni az áramot és a gázt 7x szorzó mellet?? Szeptember végétől jön az online legalább áprilisig
"ha életem végéig nem mehetnék ki az utcára azt se bánnám, csak legyen kaja meg net„
Kedves kérdező! Ezt lehet, hogy még így gondolod, de egyszer majd úgyis megunod az állandó bentlétet. Ha sose mozdulsz ki, azt öreg korodra meg fogod bánni. Értem én, hogy az emberek miatt nem akarsz kimozdulni (olvastam fentebb), de ezzel ne törődj! A mozgás kell az embernek.
Mindig is elborzasztott, hogy a nyugdíjasok mennyire besavanyodnak és mindentől rettegnek az állandó otthonülés miatt. Ugyanez már a fiataloknál is működik...
Nem, én nem örülnék neki. Dolgozó egyetemista vagyok, a koli nélkül nem, vagy nem annyit tudnék dolgozni. Ennek ellenére sajnos szerintem is lesz, mert a kormány az oktatást érzi leghamarabb feláldozhatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!