Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lehet hogy már szeptembertől...

Lehet hogy már szeptembertől távoktatás lesz? Ti örülnétek neki? Én nagyon!!

Figyelt kérdés
[link]
2022. aug. 17. 13:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy hogy itt mit mondanak, szerinted érdekli a fideszt amit ezek itt össze hordanak?!

“Nem, azt úgyse merik meglepni, nem a gyerekeknek nem jó, nem a szülőknek dolgozni kell… stb” mikor érdekelte bármelyik is a kormányt ezek közül? Minden héten emelkedik az élelmiszer ar, pont leszarjak, szerinted kifogjak fizetni az áramot és a gázt 7x szorzó mellet?? Szeptember végétől jön az online legalább áprilisig

2022. aug. 18. 10:50
 22/28 A kérdező kommentje:
21 legyen igazad!!
2022. aug. 18. 10:52
 23/28 anonim ***** válasza:
50%
2022. aug. 18. 14:04
 24/28 Somló Volán Zrt. ***** válasza:
91%
Én eleinte élveztem a távoktatást, de most már tényleg ki van a ...-om a távoktatással, a maszkkal, meg az egész koviddal. Szebben már nem tudom megfogalmazni.
2022. aug. 18. 16:26
 25/28 A kérdező kommentje:
Nekem egyáltalán nincs ki vele a farkam, ha életem végéig nem mehetnék ki az utcára azt se bánnám, csak legyen kaja meg net
2022. aug. 18. 16:30
 26/28 Somló Volán Zrt. ***** válasza:
100%

"ha életem végéig nem mehetnék ki az utcára azt se bánnám, csak legyen kaja meg net„

Kedves kérdező! Ezt lehet, hogy még így gondolod, de egyszer majd úgyis megunod az állandó bentlétet. Ha sose mozdulsz ki, azt öreg korodra meg fogod bánni. Értem én, hogy az emberek miatt nem akarsz kimozdulni (olvastam fentebb), de ezzel ne törődj! A mozgás kell az embernek.

2022. aug. 18. 16:39
 27/28 anonim ***** válasza:
91%

Mindig is elborzasztott, hogy a nyugdíjasok mennyire besavanyodnak és mindentől rettegnek az állandó otthonülés miatt. Ugyanez már a fiataloknál is működik...

Nem, én nem örülnék neki. Dolgozó egyetemista vagyok, a koli nélkül nem, vagy nem annyit tudnék dolgozni. Ennek ellenére sajnos szerintem is lesz, mert a kormány az oktatást érzi leghamarabb feláldozhatónak.

2022. aug. 18. 18:08
 28/28 A kérdező kommentje:
Elírtad, nem SAJNOS hanem SZERENCSÉRE lesz, én pezsgőt fogok bontani amikor bejelentik a zárást
2022. aug. 18. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!