Hogy illeszkedjek be új osztályba? 19/N
Figyelt kérdés
Érettségizni szeretnék, most , hogy letettem a szakmát. De nem ugyanabban a suliban. Egy új (valószínűleg) összeszokott osztályba fogok kerülni. Rettenetesen feszengős vagyok új közegben. Hogy illeszkedjek majd be?2022. aug. 15. 08:01
11/18 anonim válasza:
Na majd kíváncsi leszek a munkahelyen mi les veled. xD
12/18 A kérdező kommentje:
Voltam már munkahelyen, ha érdekel, és egész jól kijöttem mindenkivel. Köszönöm, hogy ennyire tőrödsz velem. Aranyos vagy 🥰
2022. aug. 17. 08:26
13/18 anonim válasza:
tehát akkor egy munkahelen be tudsz illeszkedni, egy osztályba nem. xD Hmm mi is ez a kérdés? Csak nem mese mese mátka?
14/18 anonim válasza:
#12 Én is szívesen törödök veled ha szeretnéd, mit szólsz hozzá? 🙂
15/18 A kérdező kommentje:
Atyavilág! Mennyi időd van :D Nos, a korombeliek illetve egy 30-40-es korosztály teljesen más kategória. A korombeliekkel sosem jöttem ki jól. De tudnál végre arra a kib... kérdésre válaszolni? Mert eddig nem sikerült és kicsit elkanyarodtumk a kérdéstől , nem tudom te hogy vagy vele :D
2022. aug. 17. 21:01
16/18 A kérdező kommentje:
14-es, igen? Nos köszönöm , vitázzunk 3-an
2022. aug. 17. 21:02
17/18 anonim válasza:
Már válaszoltam a kérdésedre. És amúgy asszem megszerettelek! Jó volt veled vitázni!
18/18 A kérdező kommentje:
Hat.. azthiszem en is teged! ♡
2022. szept. 2. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!