Tudnátok írni nekem mondatokat, amiket sokat hallottatok a tanár szájából?
Figyelt kérdés
Tipikus tanári mondásokra lennék kíváncsi, amit szinte minden diák hallhat :D2022. aug. 14. 13:04
21/27 anonim válasza:
Dolgozatnál odajött hozzám az angoltanárom nézte a lapot mondja: "Na mi van, nem tanultunk?" - basszus, de kínos volt.
A magyartanárom pedig: "Önök eljönnek úgy hogy nem tanulnak egy betűt se."
22/27 anonim válasza:
Nálunk a hittanterem ajtajára ki volt rakva egy piros körrel, áthúzva egy telefon, és alá volt írva, hogy "#NoKütyüZone".
24/27 anonim válasza:
Ha valami veszélyes dolgot csináltunk:
"Azonnal hagyjátok abba, nem megyek miattatok börtönbe!"
Nem tudom, hogy mostanában szokták-e mondani, a 90-es években rengeteg esetben, sok tanár szájából hallottam.
25/27 anonim válasza:
Pixie, nálunk is mondták, szintén 90es évek. :D
26/27 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm mindenkinek:D
2. Nekünk is mondták pár évvel ezelőtt a börtönös dolgot😂
2023. febr. 3. 07:50
27/27 anonim válasza:
“Majd ha elvégzed az XY kart akkor lehetsz tiszteletlen velem”
Ami elég vicces mert egyetemistaként visszagondolva nem a kart végzed el hanem a szakot xd Tehát sosem lehetek tiszteletlen vele :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!