Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Újra szóba kerülhet az iskolab...

Újra szóba kerülhet az iskolabezárás? Fennállhat az új tanévben a digitális oktatás visszavezetésének lehetősége? Nahát nahát hova jutunk nemde?

Figyelt kérdés
[link]
2022. aug. 4. 14:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%

Nem lesz onlályn oktatás , fiatalok!!!!!!!!

Hány kérdést kel neponta feltenni hogy elhigyék hogy nem lesz!!!!!!

Nem tudtok majd puskazni,csalni,lustulni.Ez van.

Ne is reménykedjék.Nem lehet mindig sumákolni!Később ha elég érettek lesztek majd talán belássák hogy nem kifogás az hogy nincs kedvem valamihez.Ez szörnyű.

Bezzeg az én időmben mindenki szorgosan tanúlt amennyit csak bírt!

A sikerért meg kellene dolgozni tunyulók!!!!

NEM LESZ ONLINE.A miniszterelnökünk, Orbán Viktor mindig is gondoskodott a legjobb oktatásról.Sokan megirogyelnék ezt a minőséget, még külföldön is.

További szép napot kívánok Önöknek.

Marika voltam

2022. aug. 12. 16:08
 12/13 anonim ***** válasza:
25%
#11 vajon trollkodik, vagy csak egy átlagos fideszes? 🤔
2022. aug. 12. 16:28
 13/13 anonim ***** válasza:

12!

Nem FIDESZES.Ezzel a szatirikus-ironikus mini-regénnyel reflektáltam rá az eltúlzott Fidesz rajongó nyugdíjasokra.

2022. aug. 12. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!