Kedves iskolabezárásos álhírterjesztők! Bocsánatot kértek végre?
Lesz iskolabezaras
Gulyas Geri senki, semmit nem nyom a latba a szava.
Tavasszal OV mondta egyazon nap,hogy nem lesz isj
Kolabezaras es meg aznap este, hogy de megis. Szoval...hiaba trollkodsz itt!
Mar minden kornyezo orszagban
sokkal szigorubb korlatozasok vannak, ideje hogy itt is ez legyen!
Én azonnal letérdelve bocsánatot kérek. egy feltétellel.
Ha Orbán Viktor Magyarország felelős miniszterelnöke bocsánatot kér azért amit márc 13-án reggel 8 órakor mondott. Tudod, aznap jelentette ki hogy az iskolák bezárása nem fog megtörténni teljesen szükségtelen.
És még aznap bezárták az iskolákat.
na. Jó biznisz? Én bocsánatot kérek, ha előbb ő is azt kér. Elvégre ő hazudott előbb nemde?
"hogy az őszi szünet után is normális oktatás lesz. "
Ja és az hogy álhír-e a bezárás az majd november másodikán derül ki.
Addig csak duma minden. Mert ha mégis bezár (ugye ugye a szép emlékű március 13....) akkor rémhír volt? Nem.
De a bezárást úgyse bekkelik ki.
Ha nem szünet után majd dec-ben. Úgyis bezárnak előbb utóbb.
Nem lehet tudni hogy bezárnak-e és mi alapján. Nem 100% se az hogy bezárnak, se az hogy nem.
Gulyás Geri hitelessége meg jószerivel mínusz végtelen az ötödik hatványon! A kérdéseit sem lehet készpénznek venni.
De személy szerint én is örülnék a távoktatásnak, elegem van már a maszkviselésből meg a "jaj használjuk ki a jelenlétet" mentalitásból!
Na ja . Szeptember óta semmit mást se hallgatunk csak azt hogy "ki tudja meddig tart lehet jövő héten már nem jövünk...."
úgy legyen!!! De már tegnaptól ha lehet!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!