A gazdag szülők általában miért mindig jogi egyetemre küldik a gyereküket?
Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 15:19
11/16 anonim válasza:
2.vagyok
6.nak Nem pontozlak le, mert részben igaz amit írtál!
12/16 anonim válasza:
Azért, hogy ha valami rosszfát tesznek a tűzre, tudják a jogi kiskapukat, szükség esetén megtudják védeni :D
13/16 anonim válasza:
Magyarországon azért, mert van egy rakás alibi pozíció, amihez jogi diploma kell, nem feltetlenül tudással mögötte, lásd a most kipukkadni látszó behajtócégek lufiját pl.
14/16 Shaddark válasza:
Ideje lenne hogy kipukkanjon, de én nem olvasok semmi ilyesmit, inkább erősödést látok. Pl. youtub-on a rendőrök pakolják ki a milliós házából a gyerekes anyukát, mert tartozik pár-százezerrel, sokkoló, minden játszik :O
De szívesen olvasnék róla, szeretem a jó híreket, küldhetnél linket erről.
15/16 anonim válasza:
14, kövesd a mi hazánk videóit ott vannak jó hírek is
16/16 anonim válasza:
A legtöbb szülő a saját foglalkozására “küldi” a gyerekét szerintem. A gyerek otthon azt látja, hallja, hogy mi a szülei foglalkozása, a szülők beviszik a munkahelyükre a gyereküket, olyan iskolai tárgyakban segítenek leginkább, amihez ők is a legjobban konyítanak. Az orvosok gyerekei nagyobb valószínűséggel lesznek orvosok, mint jogászok, a közgazdászoké közgazdászok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!