Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A középiskolákban érzitek az...

A középiskolákban érzitek az LMBTQ hatását?

Figyelt kérdés

Az osztálytársakkal, tanárokkal, barátaitokkal szoktatok beszélgetni a melegekről, biszexekről, leszbikusokról?

Az én iskolámba jár egy lány, aki lányokkal csókolózik az iskolában is. Meg pár fiút is láttak kézen fogva sétálni a folyósón a szünetben. A tanárok ha rájuk szólnak hogy ne az iskolában tegyék, akklr csúnyán visszabeszélnek a tanároknak. Én kissé maradi vagyok, nem értem mi az az LMBTQ, és miért baj, ha az iskolában lány csókolózik lánnyal, vagy fiú sétál szünetben kézenfogva egy másik fiúval? A ti iskolátokban is történnek ilyenek?

2022. júl. 28. 13:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%

A túl sok stimuláció miatt lesz valaki homokos.

De ezt ők inkább mentális egészséggel keverik.

Szomorú.

2022. júl. 29. 15:55
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk az egyik sracról kiderült, hogy meleg, addig alázták a többiek, amíg el nem ment másik iskolába. (Ez még kilencedikben volt, vidéki egyházi gimi.)
2022. júl. 30. 17:31
 13/17 tsirche ***** válasza:
75%
Megosztó a téma, sarkalatosak a vélemények és a reakciók is. Nem ritka ebben a kérdésben, hogy a nyílt utcán megütik a neki nem tetsző álláspontot képviselőt. Az említett tanár pedig szintét ember, van véleménye és állásfoglalása, de munkaköréből kifolyólag kulturáltabban (csak szóban) fejti ki a nemtetszését, az arra adott reakció pedig a mai fiatalok körében meghonosodott antiszociális, agresszív reagálást váltja ki.
2022. júl. 31. 10:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kézen fogással nincs baj, de mondjuk publikus nyalás falas nem csak melegeknél hanem heteroknál is baj.

Tanárok nyilván most jobban bele kell szólniuk a gumicsont gyermekvédelemi törvény miatt, de én ha tanár lennék ugyanúgy leszarnám.

Szerintem a homofóbia sokkal kártékonyabb mint az hogy két ember szereti egymást és kimutatja egészséges keretek között

2022. aug. 6. 12:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok már középiskolás ezért az első kérdésre nem tudok válaszolni.

12 éve amikor gimis voltam, és előtte általános iskolában is szóltak a tanárok az iskolai "enyelgés" miatt, teljesen mind1 volt, hogy lezbi bixes meleg stb.

Ezt csinálják iskola után, általában ez volt a kérés.

2022. aug. 9. 11:14
 16/17 anonim ***** válasza:
88%

Középiskolai tanárnő vagyok 27 éve, mindig is voltak meleg diákok, általában 2-3 van egy 35 fős osztályban.

Korábban az volt a jellemző, hogy titkokban kerestek meg, ha pl. a családjukban balhé volt ebből, most egyre inkább felvállalják az osztály előtt is. Én mindig kicsit a pótanyja voltam a saját osztályomba járóknak, így ezeket tőlük általában megtudtam, de pl. akiket heti 2-3 órában tanítottam csak, ott kevésbé tudtam ilyeneket az osztályokról.

2022. aug. 9. 11:34
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"A tanárok ha rájuk szólnak hogy ne az iskolában tegyék, akklr csúnyán visszabeszélnek a tanároknak. Én kissé maradi vagyok, nem értem mi az az LMBTQ, és miért baj, ha az iskolában lány csókolózik lánnyal, vagy fiú sétál szünetben kézenfogva egy másik fiúval? A ti iskolátokban is történnek ilyenek?"

Ebbe meg felesleges homofóbiát belelátni,nálunk speciel hetero pároknak sem szabadott nyalni egymást a folyosó közepén. Egyszerűen annak nem ott van a helye.

2022. aug. 13. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!