Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Másnak is vol.t azzal gondja...

Másnak is vol.t azzal gondja hogy a tanárok ráerőszakolták a barátkozást az osztályon belül?

Figyelt kérdés
Sok kiránduláson és szünetben odajött egy tanár és elkezdett győzködni meg utasítani hogy menjek oda másokhoz, ne üljek egyedül. Ha mondtam hogy én egyedül szeretnék lenni megragadta a karomat és odavitt egy csapathoz és kellemetlen volt, nekik én egy vadidegen voltam aki befurakodott, én se tudtam hirtelen mit mondani, aztán le is koptattak 5 perc alatt. A tanár néha egyből hozzájuk ment és kényszerből odajött az egyik gyerek. Mindegy volt hogy éppen valami jó könyvben voltam benne a gyerek elkezdett cibálni, odavitt magukhoz, aztán megint kínos volt hogy ott vagyok, legtöbbször csak csendben ültem és vártam hogy végre koptassanak le. A tanárok feladatokat is adtak hogy oda kelljen mennem ezekhez a gyerekekhez és beszélnem kelljen velük, de nem értették mennyire nem akarok egy 5-10 fős lánycsapathoz odamenni, félbeszakítani őket és előttük beszélni. Máshol is ekkora problémát jelentett ha v.alaki nem akart barátkozni, csak egyedül akart lenni?
2022. júl. 1. 18:01
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én esetem más volt, de a barátkozást erőltette az én tanárom is.

Volt egy csaj az osztályban, régebben barátok voltunk, de elkezdett paraszt módjára viselkedni. Nem beszéltünk egymással, de nekünk így jó volt.

Aztán ezt a lányt elkapta a figyelemmánia, ezért szólt mindenkinek, köztük az ofőnek, hogy összevesztünk, aki azután mindig azzal nyaggatott hogy béküljünk ki, legyünk barátok, stb. Én voltam a hibás, mert nem akartam kibékülni azzal a tajparaszt gyökérrel. De nem adtam be a derekam, azóta se vagyunk barátok, sőt a tanárnak hála még jobban elmérgesedett a viszonyunk. De ez 4 éve volt már.

Egy két tanár nagyon rá van kattanva arra, hogy mindenki legyen mindenki barátja. Oké, hogy csak jót akarnak, szeretnék, hogy a gyerekek ne legyenek magányosak, de ennek nem ez a módja.

16/L

2022. júl. 11. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!