Másnak is vol.t azzal gondja hogy a tanárok ráerőszakolták a barátkozást az osztályon belül?
Szia!
Az én esetem más volt, de a barátkozást erőltette az én tanárom is.
Volt egy csaj az osztályban, régebben barátok voltunk, de elkezdett paraszt módjára viselkedni. Nem beszéltünk egymással, de nekünk így jó volt.
Aztán ezt a lányt elkapta a figyelemmánia, ezért szólt mindenkinek, köztük az ofőnek, hogy összevesztünk, aki azután mindig azzal nyaggatott hogy béküljünk ki, legyünk barátok, stb. Én voltam a hibás, mert nem akartam kibékülni azzal a tajparaszt gyökérrel. De nem adtam be a derekam, azóta se vagyunk barátok, sőt a tanárnak hála még jobban elmérgesedett a viszonyunk. De ez 4 éve volt már.
Egy két tanár nagyon rá van kattanva arra, hogy mindenki legyen mindenki barátja. Oké, hogy csak jót akarnak, szeretnék, hogy a gyerekek ne legyenek magányosak, de ennek nem ez a módja.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!