Az jó vagy elkeserítő, ha a másodikos gyereknek az évi összes óraszámnál a testnevelés a legmagasabb (magasabb még az irodalomnál, a nyelvtannál és a mateknál is)?
Jaj bocsánat, 21, elejtettem a telefonomat és beküldte a neked szánt válaszomat mielőtt befejezheztem volna. :D
Szóval simán meg lehetne oldani, hogy a tanuló félévenként felvesz egy sportot és heti 2 edzésre eljár.
Ha van lehetősége a sulinak, akkor épületen belül megoldanák, ha nincs akkor sportlétesítményekkel lehetnének szerződésben.
Én pl tollaslabdázni jártam az egyetemen és imádtam.
Én
Az egyetemihez hasonló jellegű sportolás nem megoldható a közoktatásban.
EGyébként meg szerintem jó az, ha hagyják a gyereket focizni. Én futni körbe-körbe utáltam, de a labdát órákig kergettem, a fiúk többsége ezzel szintén így volt. De én nem tenném kötelezővé, hogy most csak foci, hanem legyen mondjuk röblabda, kosárlabada, kézilabda, kidobós, stb. és az osztályt felbontani 2-3 részre, hogy azt csinálja mindenki amit szeret.
Annak semmi értelme, amit most csinálnak, hogy fussál egész órán, hajigálj kislabdát, távolugrás, stb. Minek ezek? Akkor már több értelme lenne például szertorna helyett valami sima erősítésnek, fekvőtámasz, guggolás, húzódzkodás, stb. Sokkal értelmesebb, mint a gyűrűről szaltózásban lejönni meg Jézus keresztet csinálni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!