Mennyire elborult az agya annak a dirinek aki délután 2-kor fogja tartani az évzárót?
Nem elírás, DÉLUTÁN KETTŐKOR azaz 14:00-kor. amikor a legmelegebb van. Ennyire imád a 35 fokban állni egy órán keresztül a tűző napon? Nem lenne sokkal jobb reggel 8-kor tartani amikor még csak 25 fok van?
A reggel 8 azért is lenne jobb mert 9-kor végeznénk és a délután szabad lenne. írtam az osztályfőnöknek is ezzel kapcsolatban de még csak meg se nézte.
szóval még egyszer kérdem, mennyire elborult az agya ennek a dirinek?
csak arra tudok gondolni, hogy vagy valami nyomós oka van, vagy tényleg nagyon hülye
szinte látom a lelki szemeim előtt, hogy úgy kell majd felseperni a földről a kidőlt tanulókat
"írtam az osztályfőnöknek is ezzel kapcsolatban de még csak meg se nézte."
Mártika, hacsak nincs a tanár nyelve az igazgató se.ggében, nem kér tőle 400 diákot érintő változást. Az igazgató nem a spanja hanem a felettese.
Nálunk anno mindig délután volt.(5 után).
Akkor is volt, aki rosszullett, hát még délután kettőkor..
Nem is értem.
Aztán ne csodálkozzon, ha a diákok rosszul lesznek... Remélem minden rendben lesz.
Tudok überelni:
rendészeti szakgimnázium: az egyenruha hosszú, bélelt téli(!) nadrág, mert az van készleten.
Június, 12:00-kor 30-33 C fok, tanári kar árnyékban.
Megmondták az ott tanulóknak, hogy aki ki mer dőlni, az szégyent hoz a rendőrségre.
17-18 éves gyerekekről beszélünk!
(Hál' istennek, csak neten láttam az évzárót, de durva volt végignézni is)
Akár trollkérdés, akár nem, szerintem ebben a kérdésben most van igazság, tehát valahol értem. Egy tanévzárónak ugyan mi az Isten f****a értelme van? Kb mintha azt ünnepelnénk, hogy minden nap lemegy a nap... Mit kell ezen ünnepelni? Miért nem elég csak kiosztani a bizonyítványokat?
Anno kb. 9.-ig nekem is muszáj volt évzáróra járni, mert egyik rokonom abban a suliban tanított, utána 10.,11.,ben már offoltam... Sokkal egyszerűbb másnap 2 perc alatt átvenni a bizonyítványt, mint szenvedni a hőségben az ünneplőben... Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!