Mit csináljak, hogy hagyják abba?
Figyelt kérdés
Sajnos meleg vagyok. Az osztálytársaim nem tudják, csak sejtik. 2 folyamatosan szekáll. Olyanokat mond, hogy öltözzek a lányoknál, tudja azt, hogy bánt engem az amikor szidja a melegeket. Folyamatosan kérdezik, hogy meleg vagyok-e. Abba hagyják ezt valamikor? Szakiskolás vagyok.2022. jún. 13. 13:21
11/18 anonim válasza:
10
A "meleg vagyok" hisztid a divat-szánalmas...nem tudom, mit töketlenkedsz ezt lobogtatva nekünk, csapj vissza és kész "időjárási hisztidtől" függetlenül...
12/18 anonim válasza:
Ne írd azt hogy sajnos meleg vagy! Meleg vagy. Mi ebben a sajnos?
13/18 A kérdező kommentje:
#12 Az, hogy nem jó dolog.
2022. jún. 14. 05:55
14/18 anonim válasza:
13, biztos meleg vagy? Mert egy meleg nem ír ilyeneket.
15/18 A kérdező kommentje:
#14 Szerinted mi? Amikor csak a fiúk vonzanak.
2022. jún. 14. 07:21
16/18 anonim válasza:
15, na tessék, ennyi. Meleg = fiúk vonzanak.
Kész nem kell ezt tovább ragozni, hogy sajnos és rossz.
Meleg vagy és legyél magadra büszje.
17/18 anonim válasza:
15
Te is szekálni akarsz egy másik pancsert, azért tetszenek a fiúk a suliban.
Irigy vagy a fiúk külsejére és tejbetök a lányokhoz, ezért inkább "meleg vagyok" bohóc játékot nyomod..., aztán, ha találkozol egy másik langyival, úgy megriadsz, hogy papnak állsz:D
Ha annak tartanak és azt vallod az vagy, hívd el őket randira vagy puszikáld meg őket, lehet örülnek majd, de te biztosan...
18/18 anonim válasza:
keress 1 lányt aki jóbarátod lesz, híreszteljétek h összejöttetek, (ha nagyon jófej megteszi) és akkor még irigykedni is fognak hogy neked van főleg ha 1 csinos jó csaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!