Hogy engedjem el a haragom?
Annyira kellemetlen természetű osztályba járok. Lányok is fiúk is olyan nagyképűek. Többször megalázva éreztem magam és több társam is elnyomják. Jó, hát külsőleg tényleg van mire büszkének lenniük, én is szeretnék pl olyan alakot ami nekik van. (Nem vagyok túlsúlyos, csak nem vagyok túl elégedett az alakommal) De a lenéző viselkedés nekem annyira nem tetszik…Ezt érzik is rajtam, ebben elismerem, hogy hibáztam, mert bunkónak tartottak miatta, pedig én csak nem bírtam elviselni ezt a stílust.
Annyi mindenről eszembe jutnak, pl hasonlóan öltözködöm ahogy ők és azokat a ruhákat nem is szívesen hordom néha pont emiatt. Gyomoridegem van, ha rájuk gondolok és hírtelen feszült leszek. Mit tudok tenni, hogy túl legyek ezen végre? Nem akarok haragudni, ahogy a vele járó gyomorideget sem szeretném tovább tűrni. Osztályfőnököm nem áll ki mellettem, pedig többen is panaszt tettünk ezért és a tanáriban is szemet szúrt már a viselkedésük. Olyan, mintha nem akarna ebbe belefolyni mondván, hogy ilyenek mindenhol vannak és lesznek. Így ezt magamnak kell megoldanom, de nem tudom hogyan.
Segítő válaszokat nagyon köszönöm!
19/L
Most ilyen kurvás szopotgombócfejűekre gondolsz?
Hát szerintem nem szabad velük foglalkozni.
Nekem is ilyenek, azzal a ronda lapos fejukkel, irásbelire úgy jöttek mint az útszéliek, tűsarkúval, most komolyan olyan akarsz lenni? Meg öltözködés. Ne buta felszínes emberekhez akarj hasonlítani, hanem inkább tanulj. Tűnj ki az eszeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!