Mennyire hatékony az esti gimnázium? Tudnátok tanácsot adni?
Jelenleg egy művészeti szakgimnáziumban tanulok 11. évfolyamban. Még év elején volt a művészettörténet tanárommal egy konfliktusom, ami továbbra is kihat a kapcsolatunkra. Erről a tanárról mindenki tudja, hogy arról híres, hogy buktat. Előző évben mindenki 4-es, 5-ös volt, amikor más tanárunk volt, ennél a tanárnál jó, ha a társaság nagy része 2-es. Sajnos nekem nem az erősségem ez a tantárgy, tényleg igyekeztem ennél a tanárnál, de nem megy, és nem is ad lehetőséget arra, hogy javítsak, hogy a kettes meglegyen. Ennek eredményeképpen nagyon gondolkozok, hogy jövőre átmenjek esti gimnáziumba, viszont ott nem tudom hogy milyen esélyeim vannak. Mert a művészettörténet ellenére teljesen rendben van a többi tantárgy. És az érettségi után én mindenféleképpen szeretnék továbbtanulni.
Beszéltem ezelőtt egy gimnáziumi igazgatóval, és sajnos azt mondta hogy nincs lehetőség oda átjelentkezni, mert annyira más a két iskolának a tanmenete. Ő javasolta az esti gimnáziumot.
Tudnátok segíteni? Mert én egyáltalán nem vagyok ezzel tisztában, hogy például milyen tantárgyak vannak ott, amiket köteles vagyok tanulni, illetve hogy mennyire hatékony az oktatás?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!