Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek?(A többi lent)

Mit tegyek?(A többi lent)

Figyelt kérdés
Felelés lesz a suliba mert sokaknak nincs elég jegyük (nekem sincs) és 1 jegy kellene de mivel nem voltam otthon a hosszú hétvégén nem tudtam tanulni és nagyon sok szóval nem is fogom tudni viszont megnéztem és ha 1-est kapok meg bőven ötösre fogok állni viszont félek hogy a tanár nehogy csalódjon bennem hogy nem tanulom meg pedig csak ötösöm van, most mit tegyek kérjem az egyest?
2022. jún. 6. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

A következők miatt gondolom erősen kamunak a kérdést:

Legalább 3 jegy kell ahhoz, hogy valakit le lehessen zárni. Namost ha valakinek csak 2 jegye van és harmadikként még kap mellé egy 1-est, akkor ha két ötöse is volt, nemhogy 5-öst, de még 4-est se fog kapni csak 3-ast.

Ha pedig 1-es jegy szerzésével is marad valaki 5-ösre kerekítendő átlagú, akkor meg nem igaz, hogy nincs elég jegy, mert akkor vagy 8 db 5-ösnek kéne lennie.

2022. jún. 6. 16:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Egy félévben 8 jegynek kell lennie, az előzőben meg volt a 8 de most csak 7 van és kell még egy, most 4.93-mas átlagom van de ha kapok egy egyest akkor 4.72-re fogok állni és 4.50-től kell megadni a jobb jegyet
2022. jún. 6. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj ki, és felelj le úgy, ahogy tudsz. Lehet akár hármas is.

Arra pedig ne alapozz, hogy 4.5 felett megkapod az ötöst, mert ez rohadtul nem így van. 2.98-ra is kaptam már kettest középiskolában.

2022. jún. 6. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha ezután is ötös maradsz , akkor nincs semmi baj .

Amúgy meg kevés a valószínűsége , hogy egyes legyen , ha azelőtti órákon ott voltál , figyeltél ,és a többi leckékből csak ötösre feleltél eddig .

2022. jún. 7. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Ma volt a felelés ? Hogy ment ?
2022. jún. 7. 20:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Sikerült rá valamennyit tanulnom és megkaptam az rá az ötöst, sőt dicsérettel zárt le.
2022. jún. 8. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!