Hogy huzzam meg a dogos 26 eves tesi tanarnom?
Figyelt kérdés
jo otleteket fogadok
(holnap bankett ahova valszeg jon esetleg erre gondoltam)
2022. jún. 6. 15:53
1/6 anonim válasza:
Valószínű pont rád vágyik. :D Álmodik a nyomor.
4/6 anonim válasza:
Az osztálytársam ugyan ilyen helyzetben azt csinálta. Lerészegedett valamenyire, és a tesitanárnőt kérte hogy segítsen neki felállni, közben meg szájon csókolta. Nem lett belőle semmi később, csak elkezdtek pletykálni róluk.
Mielőtt még lepontoznátok, elárulom hogy ez szaközépben volt. 20-24 közötti diákok voltunk. A tesi tanárnő meg 23 éves, akkor kezdte a tanári pályát.
5/6 anonim válasza:
Hát én 24 voltam, 2 szakmával. Az 2x4 év, plusz 2 év az érettségi. De volt még pár osztálytársam aki szintén, meg volt pár aki megbukott szakmunkásban valamiért. És egy cigány sem volt köztünk, sőt az egész iskolában sem.
Szóval előbb tanulj meg számolni te banderista nyomi.
6/6 anonim válasza:
Azért az elég zura, ha valaki 20 éves kor fölött végzi el a szakközepet. Kivéve, ha betegség miatt hagy ki éveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!