Ha egy osztálytársam megkérdezi, hogy meleg vagyok-e, és én nem válaszolok semmit, akkor az nem jelent semmit? Csak azért kérdezem, mert hallgatás beleegyezés. Itt érvényes-e?
Figyelt kérdés
2022. máj. 18. 21:29
11/14 anonim válasza:
Iskolapszichológus, iskolaorvos, vagy egy megbízható tanár nincs a suliban?
12/14 A kérdező kommentje:
Pszichológus nem tudom, hogy van-e. Én már elfogadtam magam ilyennek, de a kérdéseket nem szeretem, amiket kapok minden nap.
2022. máj. 19. 11:31
13/14 anonim válasza:
Pedig csak úgy tudsz nekik véget vetni, ha válaszolsz rájuk. Tárgyilagosan, érzelem nélkül. Hallod Józsi, meleg vagy? Igen, az vagyok. Pont.
14/14 anonim válasza:
Magyarország azért nincs olyan rossz helyzetben mint Törökország.
Itt nem vernek szerintem meg, bár én nyugaton lakok, itt toleránsak az emberek(Székesfehérvár). Szerintem Miskolcon is azok, bár ózdi ismerősöktől hallottam ezt azt ilyen témában.
Na a lényeg, ha azért akarod elmondani, hátha párt találsz, akkor inkább jeleket adj. (Tapintások utalgatások kacsintás, mert ha nagyon veszélyes a helyzet ebből ki tudsz még keveredni hogy vicc)
Ha meg csak felakarod magad vállalni... Nem kell ország világnak, hidd el, hiszen senkinek semmi köze nincs hogy ki vagy valójában, csak azoknak akiket szeretsz. Ne add másoknak azt a lehetőséget hogy bánthassanak.
Légy boldog!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!