Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennyire problémás, ha egy...

Mennyire problémás, ha egy középiskolai tanárnak orrpiercingje van?

Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 15:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%

A septumnál pont szerencsés, hogy végső esetben fel tudod fordítani, ha arról van szó. Egyébként szerintem nem kéne, hogy probléma legyen, de valószínű sok helyen sajnos tényleg az.

Pedig attól, hogy egy tanárnak olyan a külseje, ami valakinek nem tetszik, meg "undorítónak" tartja, még az a tanár lehet kompetens, kiváló szakember. Sajnos tényleg, ahogy látod itt is a véleményeket, ha az iskola dolgozóival nem is, a szülőkkel lehet, hogy előbb-utóbb konfrontálódnál emiatt. Úgyhogy semmiképpen ne az első tanítási nap előtt csináltasd, hanem mondjuk legalább fél évvel előtte, hogy mire kezdesz, teljesen meggyógyuljon a seb, és tudd ki-be rakosgatni, meg fel-le tologatni :D

2022. máj. 5. 16:56
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Pedagógus vagyok, Nálunk az iskolában a házirend tiltja a testékszer viselését, az igazgató megmondta, hogy ez a pedagógusokra is vonatkozik, mert milyen alapon tiltja a gyerekeknek, hogyha a tanároknak lehet?
2022. máj. 5. 17:20
 13/27 A kérdező kommentje:

Szóval a szabályok szerint csak akkor probléma, ha a házirend tiltja.

Esetleg valakinek van tapasztalata a szülők szemszögéből mennyire lenne valószínű, hogy bárkit is zavar? Mármint ha az én tapasztalataimra gondolok a gimis éveimről nekem a szüleim az osztályfőnök és kollégiumi csoportvezetőmet leszámítva egyik tanárommal se találkozak az öt év alatt annyit(és velük is csak szülőin max évi kétszer, már amikor nem kamera nélkül online volt megtartva), hogy egy-két hónap múlva ha említem bármelyiküket is akkor az adott névhez tudjanak is arcot kapcsolni.

2022. máj. 5. 17:26
 14/27 anonim ***** válasza:
85%

12. Kérdezem, csak (nincs gyermekem, és régen voltam iskolás):

Törvény feljogosítja erre, vagy helyi kiskirályként írja elő?

2022. máj. 5. 17:27
 15/27 anonim ***** válasza:
91%
Semennyire. Atlagos dolog mar mint a tetko
2022. máj. 5. 17:41
 16/27 anonim ***** válasza:
82%
A szüleim bármelyik elegáns "mintatanár" külsejű idegroncsot szó nélkül elcserélnék egy normális, piercinges tanárra. Egy 20-as IQ-nál többel rendekező ember- ha jól bánsz a gyerekekkel és jól tanítasz, nem fog azért kidobatni az igazgatóval, mert piercinged van. Egyébként életükben nem látták a tanáraimat, csak az ofőmet, szóval ha a diákok nem mondják, nem derül ki.
2022. máj. 5. 18:47
 17/27 A kérdező kommentje:

Egyébként nekem voltak olyan tanáraim, akik mondták, hogy nem szabályos, ha házirendbe olyan külsőre korlátozások vannak, amik csak esztétikai célúak, és a nem balesetmegelőzés céljából vannak. Tehát pl tesin ki lehet vetetni a nagy karika fülbevalót, mert veszélyes, de egy matekon nem.

Viszont az nyilván egy dolog, ha tényleg nem lehet házirendbe foglalni, az meg egy másik, hogy gyakorlatban van-e bármilyen jelentősége.

2022. máj. 5. 19:30
 18/27 anonim ***** válasza:
70%
iskolatípustól függ. ha engedékenyebb, semmi probléma, viszont, ha kemény, akkor nagy baj.
2022. máj. 6. 12:31
 19/27 anonim ***** válasza:
70%

#14 olyan jó hírű iskola, ahová nagyon jelentős a túljelentkezés, és ezen felül még körzeti felvételi kötelezettség sincsen. Szóval simán megteheti.

A szülőnek is és a gyereknek is alá kell írnia beiratkozáskor, hogy a házirend intézkedéseit kötelezőnek ismeri el magára nézve, innentől kezdve jogalap is van, mert aláírta ezt.

Volt olyan kiscsaj 7-es, aki egy szemöldökpc-vel jött be egyszer. Házirend megszegéséért igazgatóit kapott, az igazgató megmondta neki, hogy szedje ki, és másnapra mutassa meg neki, hogy nincsen bent.

Kiscsaj naív volt, nem szedte ki, amikor az igazgatónő kérdőre vonta, csak annyit mondott, hogy már megkapta az igazgatóit, és emiatt azt gondolta, hogy joga van viselni. Bumm, mégegy igazgató.

Harmadnapra a kiscsaj bemutatta, hogy kiszedte a szemöldökpc-t.

2022. máj. 6. 20:25
 20/27 anonim ***** válasza:
28%

Nem szokványos.

Gitár, dob, stb. tanárnál elmegy, rendben, fúvósok és cimbalom inkább nem

Biosz, necces a tehén orrkarika hasonlat miatt

Matek, háááát..... inkább nem

Rajz, teljesen rendben

Tesi, kizárt a balesetveszély miatt

Kémia, ha nem zavarja a szag érzékelést (pl.kiborult a kénsav) akkor no problem

Elektrotechnika, inkább nem az orron át történő áramütés miatt

Idegen nyelv, ok. plusz egy ritka főnév amit megtanulnak a többiek (is)

Töri, mindegy, akár igen, akár nem

2022. máj. 10. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!