Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az igazgatónő meg egy tanár...

Az igazgatónő meg egy tanár mentek a folyosón és az igazgatónő kicsit furán kezdett járni, majd hangosan megszólalt, hogy "Igazgatónő!" és nevetett meg a tanár is én meg furán néztem és tovább mentek. Mire célzott azzal, hogy "Igazgatónő!"?

Figyelt kérdés
Mit jelent ebben a kontextusban? Nem értem, mire célzott.
2022. máj. 2. 10:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy anonymusként kéne trollkodnod, úgy nem buknál le azonnal :D
2022. máj. 2. 14:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Attól, hogy a ez van a nickemben, nem kell így hívni. Gyerekkoromban se kellett volna így hívni attól, hogy mindenki azt hallotta hogy így hívnak. Ez most komolyan már olyan mintha tollal valaki homlokára írnák, hogy buta és akkor butának hívnák, mert ez van odaírva a homlokára.
2022. máj. 2. 17:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Így nevezted el magad, hogyan szólítsunk? Urasága? Vagy őlédisége?

Ha van vkinek kint neve, én úgy szólítom, ha nincs, akkor kérdező vagy válaszoló, a sorszám alapján.

Miért is támadsz most ezért ránk? Te magad adtad ezt a nevet magadnak...

2022. máj. 2. 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
De miért adtad ezt a nevet gyk-n magadnak? Ha nem akarod, hogy így hívjunk, akkor csinálj egy új fiókot normális névvel. Szerintem ezt az egész névvel kapcsolatos hisztidet is csak azért csinálod, hogy többet trollkodhass.
2022. máj. 3. 10:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Azért szeretem ezt a nicket, mert egyszer betettem egy banánt a táskámba és elfelejtettem megenni aztán elfelejtettem hogy ott van. A banán levet eresztett és a könyvet egy helyen eláztatta a romlott banán leve és nagyon büdös volt, ezért gondoltam, befújom dezodorral meg parfümmel, amitől olyan erős szaga lett, hogy a könyvet napokig elő se lehetett venni. Ez meg vicces történet. Ez a könyv tényleg büdös volt, én nem vagyok büdös.
2022. máj. 3. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!