Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez ilyen alap udvariasság,...

Ez ilyen alap udvariasság, vagy lehet valami más? L

Figyelt kérdés

Érettségi utáni képzésen vagyok, előre leszögezném, nem vagyok kiskorú és nem öreg nyugdíj előtt álló tanárról van szó, de azért nem is pályakezdő, kb középkorú 40-es.

Nekem nincs vele órám, régebben helyettesített nálunk, de már egy jó ideje csak folyosókon találkozunk futólag nagyrészt. És ha én épp el is bambulok vagy nem figyelek, akkor is köszön előre mindig. Meg amikor órán volt nálunk (nem mostanság ugye) akkor nagyon mosolygós volt velem, sokat nézett is. Ezenkívül mint írtam össze szoktunk futni az épületben, akkor elég sokszor volt hogy láttam, hogy "megnézett". Nem csak arcra gondolok. Bocsi, ha nagyon hosszú. 🥴

2022. ápr. 29. 17:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem ez meg nem jelent semmit. Siman lehet valaki kedves es mosolygos + ha valamit bebeszelsz magadnak, akkor konnyen eszreveszel olyan dolgokat, amik valoban nincsenek is jelen, pl. hogy allandoan teged nez.

Persze semmi sem biztos, de ha a fentieken kivul semmi mas nem tortent, en nem gondolnek a sztoriba semmi extrat.

2022. ápr. 29. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!